reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Hej dziewczyny
biggrin.gif

A my dzisiaj zaliczyliśmy ZOO
biggrin.gif
wink2.gif

Było super, ale nogi, to wchodzą mi do d..
Inka, moja pierwsza @ to też tak było..zużyłam trzy paczki podpasek, w tym jedne te wielkie, co po porodzie się używa:szok: Druga już była normalna..
Sosnowiczanka, jak masz małego 100% na piersi, to mu powinno wystarczać..
Dagne - super z tym Twoim odchudzaniem, gratuluję;-)
Żabcia, może to faktycznie te tabletki? trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli!!
Phelania, kciuki za Alanka, żeby szybciutko mu się przebiły ząbki i dał mamie odsapnąć;-)

reklama
Phelania, ja też jeszcze wczoraj pisałam, że Misia śpi w pajacu, a dzisiaj rano zmieniłam jej na body z krótkim rękawkiem, bo było cieplutko :)

Venus, gratulacje dla Mikołajka! :)
Asko_, gratulacje również dla naszej słodkiej Karolci :D

Właśnie wróciliśmy ze spaceru i mała leży na podkładzie jednorazowym i wietrzy dupcię bez pieluszki. Chyba jest szczęśliwa z tego powodu, bo buzia jej się nie zamyka, tylko cały czas coś opowiada i puszcza bańki :D

Ostatnia edycja:
Widzę, że większość z Was miło spędza ten długi weekend i macie różne wycieczki-fajnie:tak: My cały czas na miejscu, roboty masa , mały nie chce w ogóle siedzieć w domu-najlepiej cały czas na dworzu i nosić;-), oby tylko nic mu nie było, bo dziasiaj mimo upały taki chłodniejszy wiatr ...
Miłego dalszego wypoczynku!- podczytuję cały czas, ale sił brak na pisanie coś.

Maxwell zazdroszcze tego zoo, zazdroszcze:):) Gdzie byliscie? W Chorzowie?

Phelania
moj Alanek tez jakis czas temu byl bardzo marudny, slinil sie i gryzl wszystko. Nawet kupilam masc polecona przez Freiye i 3 razy posmarowalem. I jakos przeszlo... Tzn objawy przeszly a zębów nie ma...No chyba ze ta masc tak pomogła :-D W kazdym bądz razie myslalam za ząbkuje ale to nie bylo to.

Co do @ to ja jeszcze nie mialam i nie wiem kiedy bedzie :)

Po 16 wyszlam z malym na spacer ale nie zaszlam daleko bo zaczęło grzmieć, bałam sie ze bedzie padac wiec wrócilismy do domku. I dobrze bo ledwo wrocilismy zaczelo kropic a teraz rozpadalo sie na dobre. Przed chwilą Alanek usnął a ja piję sobie karmi :-)

Sosnowiczanka - tak, w Chorzowie..byliśmy z rana, znaczy koło 9.00, a po 12.00 się zwijaliśmy. Najlepsze były kolejki ludzi do kasy po tej 12.00 - w taki hyc iść do Zoo, podziwiam;-):szok::eek:
U nas właśnie teraz też grzmi, pewnie zaraz się rozpada..
Mła - moja też uwielbia z gołą pupcią leżeć;-)

Maxwell uwielbiam Chorzowskie zoo, tez sie z M i Alankiem wybierzemy w jakis weekend. Ogolnie co roku latem staramy sie jechac, a ze teraz mamy dziecko to moze da sie rade czesciej:)

Kochane nie pisze bo Ben mega przezieniony od wczoraj :-( dzis juz 38 temperatura i praktycznie od piatku na paracetamolu bo ciagle cos :-( jutro do lekarza go wezme bo budulek taki i do tego zaczal kaszlec :-( Zabek sie przebil to tyle z radosnych wiesci! :tak:

Odezwe sie niedlugo a wy sie opalajcie bo tu zimno i mokro :wściekła/y:

reklama
Do góry