reklama

Grudzień 2011

Hey :)

Dzisiaj kolejny dzien jak mnie boli glowa :( ehh to cisnienie, Maarika jak tylko otworzy oczy to leci do komody wyciaga swoje ubrania kaze sie ubierac i chce na dwor. Szkoda ze nie mieszkamy w domku bo bym ja wypuscila i tyle..

Dzisiaj w nocy przezylam koszmar - ogolnie Fabianek z nami nie spi ale ze bylam jakos mega padnieta to karmilam go na lezaco i zazsnela a o 3 obudzil mnie mega placz Fabianka, okazalo sie ze ebiedaczek spadl z naszego lozka :( Cale szczescie lozka mamy niskie i nic mu sie nie stalo, przez godzine go zabawialam zeby nie poszedl spac bo podobno jak dizecko sie uderzy w glowe to lepiej zeby przez jakis czas nie szlo spac, potem dalam mu jesc i poszedl spac ale ja juz usnac nie moglam bo siedzialam i patrzylam czy wszystko ok.. Ehhh mam takie wyrzuty sumienia:(

Dorotar zdrowka dla Melci, wcale sie nie dziwie ze nie chce jsc jak ma goraczke, niech duzo tylko pije. Oby Kacperek sie nie zarazil..

reklama
Dorotar zdrówka dla Amelci, no i żeby Kacperek nie złapał... Trzymam kciuki za twoją dzisiejszą prace, daj znac jak bylo :)

Mła tak wczoraj poszukalam w googlach, i zmylam plamę. Zwylkym spirytusem. Zostal mi z pielegnacji pępka. Plama pięknie zeszla, wieczorem kieckę wrzucilam do pralki i teraz sie suszy. Pozniej zobaczę czy z tego spirytusu plama nie zostala:) Jak Emilka tak bedzie wstawac Tak wczesnie to będziecie miec bardzo długi dzien :D

Inka
musisz czesciej zostawiac chłopaków samych :)

Papayka zdrówka dla was:)

Violett
faktycznie nie ciekawie mieliscie w nocy, dobrze ze nic powaznego mu sie nie stało.

U nas nocka super, maly obudzil sie o 5.30 na pierwsze karmienie, po czy usnął i spal do 8.30 :)
Wczoraj kupilam siostrze na prezent koszulkę nocną i niebawem ruszamy z Alanem do cioci na ciacho imieninowe:)

Co do promocji na pampki to w fanjej cenie w realu kupilam wczoraj:) Rozmiar 4+ -120szt. W cenie 83,99. jakis czas temu dostalam kupon rabatowy -12% na zakupy, więc pieluchy wyszly mnie po 0.62 zl za sztukę. Kupilam 2 paczki:) Rozmiary byly rózne.

Papayka, zdrówka dla Was! :)

Violett, horror :( Mam nadzieję, że Fabianek jest małym twardzielem ;)

Maxwell, raz w życiu byłam w Zabrzu, właśnie w DOMiTcie, ale to było sto lat temu. Na koncercie... Slayera :D

Sosnowiczanka, oby się powiodło :)

Tak, tak, mamy dłuuuugi dzień. Wczoraj Miśka wstała o 4:20 a ja później spędziłam półprzytomna 6h za kierownicą. Myślałam, że odeśpię, ale dzieć nie ma litości ;)

Dorotar, prawdę mówiąc nie wiem, bo po 1h dałam jej zabawki do łóżeczka i przyłożyłam głowę do poduszki. Ale chwilę potem M wstał do pracy i chciał dać jej mleko, ale ona miała to gdzieś i dalej bawiła się w najlepsze. Potem padła jeszcze na 1h i znów 3h zabawy. Chyba najbardziej podobało jej się, że ma gołe nogi i bawiła się stopami :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny te Pampersy sa w rozmiarach od 3 - 5. tylko orientacyjnie podalam ze trójek jest 150. Pisze na tym, że to sa jakby dwie economy paczki :)
zresztą patrzcie tu: PromoBaby.pl

Violett- dobrze, że nic się nie stało!!!Swoją drogą- jak on to zrobił? Bartek na szczęście w nocy lezy w jednym miejscu, tylko się rozkopuje , ale współczuję nerwów!!

Maxwell, raz w życiu byłam w Zabrzu, właśnie w DOMiTcie, ale to było sto lat temu. Na koncercie... Slayera :D

Dorotar, prawdę mówiąc nie wiem, bo po 1h dałam jej zabawki do łóżeczka i przyłożyłam głowę do poduszki.

Az mi się dawne czasy przypomniały jak o tym Slayerze wspomniałaś ehhhh:-D
Ja też jak mały wcześnie staje, to go do łóżeczka kładę- karuzela, zabawki i tak przysypiam czuwając, jak ma dobry humor , to się i z pół godziny pobawi ...jak nie , to zaczynamy dzień;-)

Czekam na Tz i jedziemy jakis dywanik kupić co bym mogła małego na podłogę kłaść i niech się tam kula:laugh2:

o koncertach Slayera proszę nic nie mówić bo teraz na ursynalia był taki moment (jak zaczęli sprzedaż) że bilety można było po 30zł kupić. A ja dupa nie kupiłam bo bałam się (byłam jeszcze w ciąży) że jak ja dam radę iść na koncert przy takim małym dziecku. :wściekła/y:

Idę dziś do Lidla popatrzeć bo podobno są po 49zł termometry takie do czoła, i tak planowałam taki kupić więc może wezmę ten. i jeszcze za 8 zł zestaw zabezpieczeń na szafki i szuflady.

violet dopiero teraz doczytalam! masakra. Dobrze ze sie nic nie stało. Całujemy Was oboje. Teraz te nasze dzieci takie już sprytne ze oka nie można z nich spuścić.

reklama
Witam sie po nieobecności:)
Ehhhh dzis bylam z Patrykiem na testach u Alergoloda i jest uczulony na trawe i brzoze:szok::crazy: no a na jedzenie testy w lipcu:( to dopiero sie okaze,bo na razie wiem ze na mleko jest uczulony.
Jutro znow u mnie dentysta na 12 ałaaa juz mnie boli..
A tak ogolnie to po staremu, czytam Was codziennie:)

Nie mam jeszcze prezentu dla Matek dajcie pomysły bo ja juz nie wiem:(
Tesciowie chcialam kupic spodnie na aerobik,ale juz sobiee kupila.A mojej Mamie nie wiem.

dorotar
najlepszego w pracy:)

kupiniosia
kiedy corcia wraca??

violett obserwuj jak co, biedny maluszek:(

Miłego dnia:)
Nareszcie puscily upały i jest temperatura w sam raz:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry