reklama

Grudzień 2011

Rojku szczęka mi opadła:szok:. Gdybys jednak rozwazyla propozycję masowej produkcji sowy to ja ustawiam sie w kolejce zaraz za Inką. Dobrze ze wczesnie wstalam to jestem tylko druga w kolejce:))) Naprawdę, suuuuuper :)

Nocka przespana, ciesze sie jak nie wiem co. Jedna pobudka na cyca i poszedl spac. Bez placzu. Rany, jak milo.... :) Zaraz idę do pracy i czekam na kuriera, dokladniej na nasz prezent na dzisiejsze święto:) Mam nadzieje ze dojdzie na dzis.

Wszystkiego dobrego dla naszych maluszkow życzę:)

Asienka gdzie jestes??????????????????????:confused:

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych łobuziaków!!!!!!!!!!!!:-D

Moje prezenty na dzień dziecka dojdą dopiero po weekendzie, także Bartek poczeka;-) Z przeziębieniem bez zmian, tzn nie jest gorzej, podaję syropki -może się uda zapobiec .

Venus- baw się dobrze!!!! Tez mieliśmy okres wstawania o 4 - 5 , teraz budzi się je i jeszcze zasypia do 6, oby Mikołajek tez szybciutko zakończył wczesne poranki!

Rojku- sowa bomba!!Wspaniała i od serca:-) Zazdroszczę talentu i cierpliwości! Miłam spytać czy ręcznie to robisz, ale już doczytałam, że na maszynie- tym bardziej podziwiam, kiedyś próbowałam dotknąć tej maszyny, ale nie wyszło z tego nic dobrego:-D

U nas leje!!! I cały dzień taki pewnie będzie....

Sosnowiczanka jestem jestem:):) przepraszam Was ale ale zaglądam sporadycznie zobaczyć co u Was a na pisanie nie mam albo czasu albo weny;(:(

u mnie ogólnie brak czasu na wszytko, Michał jest tak ruchliwy że nawet na bujaczku potrafi przewrócić się na brzuch i nawet pasy mu w tym nie przeszkadzają;( nie moge go spuścić go z oka nawet na minute bo normalnie strach że coś wywinie:(a po za tym to sama dla siebe mam ostanio ciche dni...

chciałam się z Wami podzielić smutną nowiną a mianowicie przyszły wyniki badań do Błażeja i okazało się że guz był rakowy:(:( jest pod opieką onkologa, guz był średnio złośliwy, miał 4 cm- dlatego albo po tej operacji będzie już cisza albo może pojawić się znowu...

postaram się już udzielać regularnie...

Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków:*

Witam was porannie.

AGAPA trzymaj się Kochana, na pewno twarda z Ciebie babka i dałaś już radę tej wstrętnej depresji. Będzie dobrze.

ROJKU sowa zajebista, pozazdrościć talentu.

Wszystkiego najwspanialszego, zdrówka, miłości i czego zażyczą sobie nasze dzieciaczki, zarówno nasze "grudniaczaki" jak i te niektóre nasze starszaki.
Moje dzieci dostały prezenty już wcześniej, Kacperek Biedronkową kaczuchę a Amelką mikrofon bo tak sobie zażyczyła, dziś jeszcze chyba coś w przedszkolu dostanie.

A u mnie mały już śpi, bo o 6 pobudke mi zrobił, Mela wyszykowana do przedszkola, zaraz jedziemy a ja obchód po mieście szukać jakiejkolwiek pracy i zakupki zrobić, niestety pogoda nie dopisała, pada, zimno ale ruszyć się trzeba a maluszek z babcią zostaje w domku.

Asko, wielki urodzinowy buziak dla naszej słodkiej Karolci! :* :)

A dla wszystkich naszych Grudniaczków z okazji Dnia Dziecka duuużo zdrówka i uśmiechów :)

bear_9.jpgbear_5.jpg

Agapa, trzymaj się! Mam nadzieję, że im Mikuś będzie starszy, tym Ci będzie łatwiej i pogodniej!

Asienka, mam 2 bliskie koleżanki, które walczą z nowotworem i dobrze im idzie. Mam nadzieję, że i Błażej wyjdzie na prostą.

Izi, zapraszam :)

Sosnowiczanka, też mamy taki gryzak, ale on Miśkę raczej pobudza niż usypia, więc uważaj ;)

Rojku, sowa jest bombowa! Talent masz kobieto!

Venus, u nas też pobudka codziennie przed 5. Już się przyzwyczaiłam i w sumie to dobrze, bo jak wrócę do pracy, to o tej właśnie godzinie będę musiała wstawać... (chyba że się szef nie zgodzi, żebym zaczynała o 7, a bardzo mi zależy, żeby wracać jak najwcześniej).

Ostatnia edycja:
rojku sowa genialnaaaa!!!!

wszystkim dzieciom(niezależnie od wieku) wszystkiego wszystkiego naj naj!!!! dużo radości i zabawy na caałego!!!!

Moje małe słoneczko dziś kończy 5 miesięcy matko jak ten czas leci :)
dziewczyny jestem załamana, zmiana pieluch okazała się katastrofą, mała ma pupę i całe miejsca intymne w opłakanym stanie, ale jest kochana i się nie skarży, dopiero po 3 tyg. uzywania Dady-ktore chwaliłam za chłonnosc i wyglad oraz cenę... zaczeło pokazywać się coś co wyglądąło jak zwykłe odparzenie, walczyliśmy maścią pośladkową,, sudocremem, alantanem, maścią z hippa i już nawet pimafucortem wg zaleceń lekarza, ale niepokoilo mnie to że wygląda to ciut inaczej i się znacznie pogłębia zamiast poprawiać najpierw wyskakują chrostki a potem się łączą w wielką zaognioną plamę, masakra, jestem zła na siebie że za pozno się zorientowałam z tymi pieluchami, ale sądziłam że po takim czasie to nei może być uczulenie. Teraz leczymy się już kolejną maścią na receptę, po wczorajszej wizycie i musimy isc na poczatku tyg. na kontrolę niezaleznie jak bedzie to wygladac. Kur.. jaka jestem zła na siebie:( zaraz jechałam po pampersy oryginalne a dady poszły do szafy i czekają az kumpela sobie je wezmie ktora jest mega z nich zadowolona. Biedna moja córcia, mam nadzieję że bardzo nie cierpi, po jej zachowaniu tego nie widac, jest przekochana.

My od północy przebywamy u tesciow i bedziemy działac na budowie, choc pogoda tu nie rozpieszcza. Moze tutaj uda mi się cos nie coś więcej popisac:) bo jednak odpadają mi obowiązki domowe:)

Hej hej
biggrin.gif

Byłam wczoraj wykorzystać ten prezent od dziewczyn
biggrin.gif
2 godzinki relaksu. Wróciłam do domu po 20.00 wypachniona, wymasowana i wyrelaksowana (3W)
laugh.gif
biggrin.gif
Było super..
Ogłoszenie o sprzedaży mieszkania w agencjach mieszkaniowych nic do tej pory nie dały (a mamy w trzech). Wczoraj rano S. powiesił na tablicy osiedlowej i co? I dwa telefony od zainteresowanych..dzisiaj przychodzą pod wieczór oglądać
biggrin.gif
Trzymajcie kciuki
wink2.gif
yes2.gif

Ankubator, będzie dobrze, nie stresuj się (wiem wiem, łatwo mówić, jak już jesteśmy po chrzcinach):-)
Sosnowiczanka, mam nadzieję, że już się przebił ząbek i Alanek dał Ci pospać..
Dorotar, super wieści z tą skazą!!!A ta sytuacja z panią szukającą fryzjerki do pracy - bez komentarza..:baffled:
Agapa, kochana, tulę mocno..dobrze, że poradziłaś sobie z depresją..Jesteś wielka i wspaniała, pamiętaj o tym!!!
Żabcia, Wam też udanych chrzcin!! (btw. czyli trzy chrzty będą teraz w niedzielę?Dwa Mikusie i Maciuś:-))
Rojku, sowa super!!!!Anielka będzie zachwycona!!!:tak::tak:
Asieńka, kurcze..trzymam kciuki za Błażeja!!!:-(
Asko- buziak dla 5-miesięcznej Karolci..i żeby się jej ładnie i szybko wygoiła pupcia i okolice!!:tak:

Uff, nadrobiłam, idę robić śniadanko:-)

Witam!:-)

Wszystkim dzieciom (a wiec nam takze) najlepsze zyczenia - duzo radosci na codzien i spelnienia marzen!:-)
Asko, najlepszego dla Karolci!:-) A co do pieluch - zaskoczenie pelne....u nas Bella zdaje egzamin, ale tylko na dzien...Chociaz jak sobie przypomne, to u nas bylo uczulenie na Pampers Active....
Rojku, sowa to hit! Zazdroszcze zdolnosci i pomyslu!:tak:
Agapa, podziwiam Cie i jestem z Toba myslami i mam nadzieje, ze powolutku wszystko sie ulozy...:tak:
Milva, zdrowka dla Bartusia!
Ankubator, my tez wczoraj toczylismy nierowna walke - usypialam Pieknego Kawalera 2 godziny....
Sosnowiczanka, widac zabki?
Venus, udanej zabawy!
Maxwell, ach jak zadroszcze tego relaksu....
Dzis maz kochany wraca (wyjechal w pn rano) i nareszcie nie bedziemy sami... od razu dam mu Malego na raczki:-D.
Milego dnia!

Asko, z opisu wnioskuję, że to pieluszkowe zapalenie skóry (popatrz na google grafika). Też raz na początku wyskoczyly nam krosteczki, ale bardzo skuteczny okazał się roztwór z nadmanganianu potasu. Rozpuszczasz tabletkę w wodzie (do miejsc intymnych woda ma być jasno różowa) i lekko przemywasz skórę. U nas pomogło w ciągu 1-2 dni.

Papayka, i bardzo słusznie. Niech się nacieszy Igorkiem! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Asko- na odparzenia jeszcze zwykła mąka ziemniaczana- osypywać, jeśli możliwe, to niech Karolinka leży jak najwięcej z gołą pupcią . No i wszystkiego naj;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry