reklama

Grudzień 2011

SOSNOWICZANKA gratki dla pracownicy (bo podejrzewam, że to Twoja pracownica)
Oby jutrzejszy dzień przyniósł dobre wieści.
Tak Kacperek ostrzyżony i wrzucam fotke tu, wybaczcie, że tu ale nie mam już siły na inne wątki a chcę go pokazać a i powiem, że w domu mam fochy w związku, że obciełam Kacperka ale mam te fochy gdzieś. Moja siostra (chrzestna Kacpra) to prawie sie nie odzywa przez to, ale co tam to moje dziecko i mogę go nawet na łyso obciąć jak będę miała ochotę. A oto fotka Zobacz załącznik 476188
A co do nocnego budzenia, Kacpuś budzi się jakieś 4 razy na cysia.

Dobranoc i spokojnej nocki wam życzę Kochane

reklama
Wpadlam wieczornie doczytac co naskrobalyscie bo jutro znowu bede miala lekturke a ze zaczelam czytac ksiazki to jakos mi nie podrodze do kompa :)

Gosia moglas wczesniej pisac ze bedziesz w Warszawie to bysmy sie umowily:) Bo to trzeba wlasnie tak na spontanie:)

Sosnowiczka moj fabian budzi sie roznie, czasami co 3 godziny a czasami zje po kapieli ok 21 i spi do 1 a pozniej kolo 7 wstaje juz na dzien albo wstanie o 1 zje i wstanie o 5 zje i pozniej na dzien o 9:) Wiec u nas reguly nie ma:)

Dorota super Kacperek wyglada w obcietych wloskach, moim zdaniem duzo lepiej, i taki fajnie chlopiecy jest :) A jaki opalony:)

Gosiu fajny ten JOOLz:):) pokaz co kupiłas za cuda..

Dorotar extra wygląda Synek,a gadaniem sie nieprzejmuj,bo bys musiala kazdy kawałek inaczej ciąć na życzeni:):):):)

Violett co czytasz?

Sosnowiczanka moja sie budziła tak o 20 cyc 23 cyc 3 cyc 6-7 cyc,od 4 dni nie karmie i jest tak...
20..140mleka plus 2 miarki kleiku kukurydzianego około 2-3-4 w nocy 120 mleczka MM i ok 6-7,także ja odczułam różnice w przesypianiu na cycusiu.
Trzymam kciuki!

NIepamietam co jeszcze miałam napisac;/
Ehhh dobranoc:):)

dobry wieczór
nadrobiłam ale niestety nie mam czasu zbyt wiele pisać.
dowód wyrobiłam też dlatego że dużo podróżujemy i jak napisała kota- jest na 5 lat a paszport tylko na rok!

spokojnej nocy

żabciu Twój Maciuś to naprawdę silny i mądry chłopczyk, strasznie szybko siadał, zresztą widzę po fokach i relacjach że szybko się garnie do wszystkiego i naprawdę wspomagacze jeszcze przyśpieszające mu nie są potrzebne, wiem że cieżko dziecko przekonac do siedzenia skoro ono chce stać, ale wierz mi chodzik ci tego nie ułatwi, a naprawdę kręgosłup 6 mies. dziecka nie jest na to gotowy. hihi wierz mi jeszcze będziesz wspominała czasy jak to było fajnie jak leżał lub siedział i się bawił na miejscu:) hihi

Sosnowiczanka jesteśmy, myślimy ... czekamy co u was
Violet u mnie z wyprawą to żaden problem ja od siebie na Wileński jadę ok 20 min to pikuś więc jak masz ochotę albo planujesz gdzieś wypad to ja w tygodniu bardzo chętnie i nie ma problemu ... czekam na sygnał znak od ciebie bo ja tylko z Ozikem w tygodniu jestem więc mi łatwiej do ciebie się dopasować:tak: a po za tym zapraszam do mnie jak masz ochotę to bardzo chętnie mam bardzo duży taras z placem zabaw więc Mariczka będzie miała co robić a my nie będziemy sie w domu kisić jak wyrazisz chęć to śmiało zapraszam tak ciebie jak i inne dziewczyny jak mają ochotę

Hej dziewczyny :-)

asko dziękuję Ci bardzo za to co napisałaś :-) Oj tak garnie się bardzo szyko mój syn do wszystkiego ostatnio nauczył się włazić a raczej wpełzać na moje kolana i się tulić :-)

Za oknem piękne słoneczko także chwilkę posiedzę ogarnę salon i uciekamy z Maciulkiem na spacerek bo szkoda siedzieć w domu :-)
Wczoraj na wieczór dostałam jakiegoś powera i posprzątałam wszystko pranie które składowałam w malutkim pokoiku a teraz jest to pokój Maciulka są tam same jego ładnie pousadzane zabawki :-)
Uciekam zrobię sobie kawusię bo taka jestem jeszcze troszkę nieprzytomna :-)

Miłego dnia i udanych spacerków :-)

Żabcia to zazdroszczę słoneczka bo u nas zimno i pewnie będzie padać:( Myślałam że dzisiaj spędzimy cały dzien na powietrzu jak wczoraj. Pojechałam z Mikusiem wczoraj do centrum, nie dość że wszystko załatwilam, bo byl taki grzeczny to jeszcze zachaczyłam o galerię;) Jestem w szoku, ze był taki grzeczniutki i cierpliwy:D
Żabcia zazdroszczę przytulania bo Mikuś jeszcze tak nieświadomie się tuli;)
Dzisiaj mój slodziak ma zły humor, pewnie przez pogodę.
Piję kawkę i muszę Was troszkę ponadrabiać;)

reklama
Dorotar, Kacperkowa fryzura pierwsza klasa... Ciekawe kiedy Alan zasiądzie pierwszy raz do strzyżenia:baffled:

Kurde, dziewczyny, chyba jajo zniosę tu zaraz... Masakra jakas, nie sądziłam ze kiedykolwiek gdziekolwiek moze byc tak nudno...:no:
Gdyby nie ten komputer to chyba bym sie na oddzial psychiatryczny musiala przeniesc. ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry