reklama

Grudzień 2011

Cześć Dziewczyny,
Wstaliśmy dziś o 7:15, później codzienne rytuały- nocnik, maniek złota rączka, mleczko i teraz poszedł z dziadkiem i kuzynką na mały spacer a ja farbuję włosy, bo już wyglądały fatalnie. M. idzie do pracy, a my jedziemy odwieźć siostrzenicę do domu i wpadniemy do mojej babci.
Mój M. nie powiem żeby nie był pracowity. Wszystkie męskie prace wychodzą mu świetnie. Ze względu na to że naprawdę dużo siedzi w pracy- trudno żebym wymagała żeby jeszcze ugotował obiad- ale to też potrafi :tak:
Z takich typowo domowych prac- mogę liczyć na niego w pomywaniu naczyń. Jeśli chodzi o Adasia, to jeśli poproszę o pomoc to pomaga, ale już chyba oboje wychodzimy z założenia, że jeśli ja jestem to szybciej sprawniej i lepiej będzie gdy ja go przewinę, przebiorę czy przyszykuję jedzenie.

izi- gratuluję nowego samochodu :) to się nazywa prezent..:tak:
inka- oby szybko Aleksy się wyleczył , trzymam kciuki, bo wiem co to za paskudztwo :*

reklama
Buziaczki dla Lenki !
Tofika- co u Ciebie ?
Izi- gratuluje autka !
Inka- oby Aleks szybko pozbył sie tego dziadostwa !
Netka- może do piwnicy wystarczy wpuścić kotka :)

Mój w domu i przy dzieciach robi wszystko ...sam z siebie. Z pracy wraca wcześnie bo już po 14ej. Nie dopuszczam go tylko do prania bo nie wie co farbuje i ostatnio załatwił mój ulubiony biały stanik. Nie lubię też jego rozwieszania prania- jak psu z gardła. Moje też jest prasowanie i i tak czasami mężuś żartuje że wziął sobie hrabiankę z Warszawy to musi teraz zasuwać, ale jak mam stanąć w prawdzie to faktycznie bywam wygodna co nie znaczy że nie dbam o dom i domowników. Zwyczajnie mnie wyręcza a ja mam więcej czasu dla dzieci i siebie.

Kasia od paru dni powtarza ciagle ku- ku jak kukułeczka :-)

Tofika, buziak "urodzinowy" dla Lenki! :* :)

Kupinosia, mój wiecznie ma problem z naszym praniem co jest ciemne a co jasne. Nie wiem, jak można rozważać wypranie granatowego ręcznika z jasnymi rzeczami :/ ;p
Dodam jeszcze, że jego brat też ma "problem" z kolorami i nazwałyśmy ich ze szwagierką Braćmi Daltonami :D

Izi, gratuluję nowej bryki! :D

Inka, skoro diagnoza jest dobra, to na pewno skóra Aleksego szybciutko wróci do normy :)

Najlepszego dla Lenki!

Izi- gratki , to się mąż postarał!:tak:

Dziewczyny pomóżcie- we wrześniu moja siostra ma urodziny, myślę aby jej zamówić taką bransoletkę co macie;), ale nie wiem co tam wygrawerować na pamiątkę....datę urodzin, imię- ale czyje:)

Milva ja bym wygrawerowała numerek w zależności od tego które to urodziny np "28" albo "32" ;) Dla postronnych byłaby tajemnica co to za cyferka a siostra zawsze wiedziałabym kiedy dostała bransoletkę :)

Dzien dobry
Lenko najlepszego!!
Asko dzieki, już po 1 dniu kuracji jest dużo lepiej, czyli te 98zl wydane na maść i syrop jednak nie zostały wydane na darmo. U nas jest syrop Flumycon i maść travogen. Ew. Kwas borny do przemywania!
Najbardziej się boje ewentualnych powikłań bo grzyby działają na CUN :-( ale jestem dobrej myśli!

Inka co to jest CUN? Biedny Aleksy :( Ale szczerze mówiąc jak sobie go wyobraziłam jako tego ślimaczka na podłodze to wydał mi się rozkoszniutkim ślimaczkiem ;) Na pewno będzie dobrze i szybko uporacie się z tym dziadostwem!

Czesc kochane. U nas zle;( Nocka fatalna, mlody budzil sie co godzine, dwie. Wkoncu wzielam go do nas. Spal co prawda do 7 rano, ale wstal z gorączką :(((:sad: Teraz M pojechal z nim do pediatry. Az mnie serce bolalo gdy widzialam go rano takiego smutnego, bawic sie nie chcial ani nic :(

Ankubator usmialam sie z tego kalafiora, dobre :-D

Izi gratuluję autka, Oby czesciej M takie mile prezenty Ci sprawial:)

Mój M w domu sprząta, moze nie jakos wybitnie, ale sprząta. Potrafi odkurzyc i umyc podlogi, wytrzec kurze, gotowac. Wszystko co potrzeba zrobic wokol domu tez potrafi. Nie umie tylko włączc pralki, no ale coz nikt nie jest idealny :)

Tofika zdrowka dla Lenki:*

Milva a ma siostra dzieci(dziecko) Moze wlasnie imię dziecka? Ja mam dwie zawieszki: serce z imieniem męża i z tylu data naszego slubu, oraz zawieszkę chlopca no i tu wiadomo z jednej strony Alan z drugiej data urodzin:)
A moja kolezanka ma jeszcze na takiej zawieszce wygrawerowaną swoją grupę krwi :)

reklama
Hej Mamuski,

Ale duchota:confused2:młody mi zrobił pobódke o 6.30 i nie ma spania,dopiero teraz go znurzylo ,nakramilam go przebrałam i polozylam spac.Dzis z M siejemy trawke ,wiec musze go budzic ,musimy wybrac zdjecia ze studia i odbiór w piatek:tak:No i co najwazniejsze wczoraj zamowilam zmywarke przez neta ,i dzis zapewne bedzie odbiór juuuupiiii wreszcie bo juz mam dosc tym bardziej mamy szambo a jednak zmywarka mniej tej wody zużywa...

Sto lat dla LENKI!!!!

Sosnowiczanka
- moze to te cholerne ząbki?Bidulek kochany...

Inka- zdrówka dla Aleksego aby przeszlo te zapalenie...

A ja jutro mam wizyte az sie boje.... na 13 czeka mnie ginuś...

Buzka kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry