maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cześć dziewczyny:-)
Martusia dziękuje i śle buziaki wszystkim e-cioteczkom:*:*:*
Najlepszego dla Zuzi, Hani i Mikołajka!!!!
Żabcia, ja nogi u stołu obwinęłam ręcznikami, wiem, że wygląda jak wiocha, ale przynajmniej Marta bezpieczna..przy Marysi też tak robiłam..
Byłam dzisiaj na pierwszym zebraniu od Marysi ..Fajna przedszkolanka jej się trafiła (znaczy moje pierwsze wrażenie)...zobaczymy, co będzie od poniedziałku
:-)
Martusia dziękuje i śle buziaki wszystkim e-cioteczkom:*:*:*
Najlepszego dla Zuzi, Hani i Mikołajka!!!!
Żabcia, ja nogi u stołu obwinęłam ręcznikami, wiem, że wygląda jak wiocha, ale przynajmniej Marta bezpieczna..przy Marysi też tak robiłam..
Byłam dzisiaj na pierwszym zebraniu od Marysi ..Fajna przedszkolanka jej się trafiła (znaczy moje pierwsze wrażenie)...zobaczymy, co będzie od poniedziałku
:-)
Chrześniaczka teściowej(8 lat) biega po placu zabaw, jak kot wypuszczony z worka, wcześniej byłam na zakupach, musiałam zrobić z nią 3 bita, a między czasie zadzwonił mój tata, że potrzebuje P pomocy. Przywieźli mi pakę z zagranicy... Moje zainteresowanie darami dla mnie i dziecka sięgnęło zenitu. A tu nawet nie ma jak obejrzeć rzeczy na spokojnie...W domu bałagan, mała się drze... Wszystko wymyka mi się spod kontroli. Dobrze, że Martynę widzę przez okno. Spadam... Młoda zachciała, żebym jej kurczaka upiekła na kolację 

Teraz przygotowałam już butelki na noc, zjadłam kolację i już sobie leżę. A za tydzień moi rodzice jadą na weekend a my będziemy świętować rocznicę - SAMI