reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2011

Witam sie niedzielnie:)

P poszedl pograc w pilke wiec sobie wpadlam poczytac co tam skrobiecie:)
Wczoraj spedzilismy bardzo fajnie dzien, było tak pieknie i Fabianek nie goraczkowal wiec poszlismy sobie do parku i porobilismy sobie foteczki jesienne:)
Jutro cos wstawie na grupe:)

No i jutro bede miala juz normalny internet wreszcie :p

Fabianek juz lepiej,, nie zmienialismy mu antybiotyku bo ten zaczal dzialac, i juz uszko nie bnoli, goraczki nie ma:)

Chcialam Was zapytac ktore dziecko jeszcze nie ma zabkow?? Bo u nas Fabian nie ma i patrzac po dziaslach nie widac zeby cokolwiek sie szykowala chociaz z buzi wodospad sie leje.

Dorota chodzilo o to ze moje dzieci budza sie do tej pory, Marika coprawda zwykle raz ale sa i nocki ze co chwilke, a Fabianek to ze 2 razy.

Lysa u Fabianka alergia dopiero sie ujawnila ok 4 miwsiaca zycia dopiero. No ale moze dokladniej sie przyjzec zlobkowi?? Spojrzec na produkty jakie oni daja?

Net-ka moja sis tez jest w ciazxy i powiem Ci ze ja tez sie juz nie moge doczekac jej dzidzi, jak patrze na te fotki z USG i tego dzidziola to mi serce mieknie hha. Ona ma termin na marzen - 20 a ja 13 mam urodziny to moze mi sis zrobi niespodzianke??:)

haha Asienka zarabisty kawal :p

Żabcia szkoda ze 1 kreska, ale w takim razie lec do gina bo to chyba nie jest ok ze nie mkasz tyle czasu okresu a to nie ciaza.. Niech Ci da tabletki na wywolanie okresu.

Żabcia moja Marika w listopadzie ma dwa latka i na hulajnodzie jezdzila w wakacje juz - oczywiscie na takiej z 3 kolkami. Ile chcesz przeznaczyc kasy?? Ja polecam rowerek biegowy ale dobry to kolo 250-300 zł, ale jak chcesz tanszy preznet to polecam poraz kolejny takie pianki Moon Dough - Zestaw Magiczna Farma 91006 - Piankolina Moon Dough - Zabawki plastyczne - Sklep KrainaZabawy.pl

Asienka ja tez lubie najbardziej te świnskie:)

reklama
Hej LALKI!!
Nie nadrobię Was niestety ;) nie mam siły. Wczoraj mieliśmy gości, później w 3 pary poszliśmy do klubu.
Nina u moich rodziców spała, my po imprezie też poszliśmy spać do nich. Dziś prawie do teraz spędzaliśmy czas w moim rodzinnym domku. Mama się trochę Niną pozajmowała ja pospałam godzinkę.
Na imprezie było ok ale trochę się odnaleźć nie mogłam. Nie pamiętam i nie znam tych ludzi, którzy przychodzą się bawić. Albo jacyś rozwodnicy po 30tce albo dzieci.. ewentualnie moczymordy. Powaga. Nie byliśmy za długo..ale i tak zdążył mnie rwać jakiś chłopak..
Mówię mu, że córkę mam, męża(P akurat wtedy nie było obok)... porozmawiałam chwilę, bo nie lubię chamsko spławiać kogokolwiek. W końcu poszłam tańczyć z koleżankami, a ten chłopak Z PRETENSJĄ -IDZIESZ ZE MNĄ ROZMAWIAĆ CZY NIE!!!Hahah myślałam, że padnę... Się nie patyczkuje ;))
Idę ogarnąć dom i dziecko. Męża nie dam rady ;)

witajcie, cześć i czołem:)

moc uścisków i całusków dla naszego Igorka:)

u nas niedziela bardzo leniwaaa. obudziliśmy się po 9 i do 13 leżeliśmy w łóżu:szok::szok::szok::szok: aż sobie pomyślałam OMG co ja robię hehe wstałam wykąpałam się zrobiłam obiad, poszliśmy na spacer i tak dzien zleciał,
Mały spał dziś tylko raz dlatego wykąpałam go dziś wcześniej i o 19.25 padł przy mleku mam nadzieję, że będzie spał do rana;p

inka pogodziłaś się już z M? bo właśnie mi się przypomniało a nie kojarzę czy coś pisałaś czy nie;p

milva nic mi nie mów na temat słodkiego bo mi najczęściej język do d*py ucieka właśnie wtedy jak nic w domu nie ma;D hehe no i może lepiej, że nie ma;D

agapa gratulację:D

co do kawałów to nie wiem- chyba za bardzo Was szanuje i nie mogę się przełamać żeby Wam napisać jakiegoś mega świńskiego:)

Do drzwi puka akwizytor. Otwiera mu kobieta. Akwizytor zaczyna nawijać o swoim produkcie, a kobieta widać, że jest wkurzona jego wizytą:
- Spadaj pan - i trzaska mu drzwiami przed nosem. Jednak drzwi się nie domknęły, uchylają się lekko, więc akwizytor dalej nawija o swoim wspaniałym produkcie. Kobieta już cała w nerwach, nawet nic nie powiedziała tylko znowu trzaska mocno drzwiami. No, ale drzwi znowu się nie domknęły, więc akwizytor dalej nawija. Baba już nie wytrzymała, wzięła zamach i z całej siły trzasnęła drzwiami. Jednak drzwi znowu się nie domykają, a akwizytor pokazując w dół mówi:
- Może pani najpierw kotka zabierze...

Igorku, ciocia Mła myśli o Tobie od wczoraj! Zdrówka i radości dla Ciebie :*

Wybaczcie, że ja tylko na chwilkę, ale miałam gości, a jutro w pracy mamy wielką galę, na której będę pełnić rolę, która wymaga ode mnie bycia w stuprocentowej formie. A ja się czuję na 10% :/ I ciuchy nie przygotowane, paznokcie dopiero schną, ech....

Dobry wieczór
My po 15 odstawiliśmy Młodego do dziadków i dopiero po 20 odebralismy :-)
spedzilismy ten czas z M (także w łóżku :zawstydzona/y::-D Haha Jak za kawalerki :-)) więc ogólnie się pogodzilismy :-) co mnie cieszy!!

Agapo gratulacje dla Mikiego :-)
Mla powodzenia jutro!!
netka zazdroszczę wyjścia!! Ja planuje 10listopada wyskoczyć na swoje urodziny :-)
Phelania jak Ci fajnie :-) jak ja bym chciała tak niedługo :-)

Igorku-sto lat, duzo zdrówka i mnostwo buziaków od cioci Agi i małej Olki

Phelania-
ale super-jeszcze dzisiaj pamietam to uczucie jak pierwszy raz poczułam ruchy Olki-takie własnie delikatne muskanie
Agapa-gratulacje dla Mikiego
Mła-powodzenia jutro

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na chwilkę bo już spanie mnie męczy,przeczytałam wszystkie wasze posty od minionego czwartku i żałuję,że zrobiłam to dopiero teraz bo może miałabym fajniejszy w sensie mniej płaczliwy i zadumany weekend.Po pierwsze to Halincia 2 noce z kolei praktycznie nie spała-chyba jeszcze te dwa ostatnio wyżynające się ząbki dawały o sobie znać bo innego wytłumaczenia nie mam.A po drugie to M. mnie tak wkurzył wczoraj przed południem,że dopiero teraz mi odpuściło jak już wyjechał z domu na cały tydzień.Też miałam wielkie chwile zwątpienia,że najchętniej to bym zwinęła manele wzięła dziewczynki pod pachę i wyniosła się z domu,żeby zobaczył czy do życia to wystarczyłby mu komputer,telewizor i garaż...
Po przeczytaniu waszych wpisów to ogólnie coś wisiało w powietrzu.
agapa-OGROMNE GRATULACJE DLA SYNCIA!!!

Do góry