Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
leci mi ciurkiem z nosa no i sliny nie moge polykac
juz nie wspomne ze migdały mi zaraz wystrzela mialam dzis klasc grunt z M ale niestety chyba beda nici z tego i nie wychodze z domu, tym bardziej caly czas pada

Hej mamuśki.
A mnie dopadło jakies psakudzctwo obawiam sie ze to grypa ,i nie pomoga babciane sposobyleci mi ciurkiem z nosa no i sliny nie moge polykac
juz nie wspomne ze migdały mi zaraz wystrzela mialam dzis klasc grunt z M ale niestety chyba beda nici z tego i nie wychodze z domu, tym bardziej caly czas pada
Milego dnia kochane , ide sie kurowac dalej.
hej grudniówki! My po rodzinnej imprezie, powrót do domu o 3.oo ,dodatkowo jako jedna z nielicznych "niepijących" robiłam za kierowce i woziłam wszystkich pijanych wujków i ciotki ...heheWięc w sumie ledwo żyję i już od 7 jestem na nogach, no ale Młody nie rozumie, że mama by chciała pospać ..ehh...już sie przyzwycziłam , ten brak mozliwości pospania przy dzieciach jest chyba jedynym minusem jak do tej pory, reszta to same plusy
Także zaraz sobie zrobię pyszną kawkę...a dla Was przesyłam wirtualna kawkę - zdrówko![]()