reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

reklama
Hej :-*
Ja tak na szybko, bo zaraz muszę obiadek podać głodomorowi mojemu.
Przez dwa dni miałam na "feriach" moją bratanicę lat 8, niby samodzielna i taka już "dorosła" to i tak urobiłam się na maxa, bo ciągle coś, jak nie jedna to druga ;-) Także podziwiam mamuśki z większą ilością dzieciaczków :-)

Sosnowiczanka - ja z cielęcinki najczęściej robię gulasz dla Elenki, ona lubi z ziemniaczkami. Zawsze możesz też ugotować zupkę i mięsko później drobniutko pokroić.
Agapa - ja też skalpelka męczę od piątku. Dziś był mój czwarty trening :-)

Chorowitkom - dużo zdrówka !!!!!!!

kota -
a poduszkę rogal masz? tą dużą do spania? ja od połowy ciąży ją namiętnie "maltretowała" ;-) a jeśli chodzi o wygodne siedzisko to polecam worek sako, to było jedyne miejsca gdy siedziałam i nie bolał mnie kręgosłup
aaa i doczytałam.. będzie dziewczynka :-) super :-)

No i jestem zadowolona, ugotowałam zupkę ogórkową z myślą o E., bo ostatnio to po prostu nic jej nie smakowało, no i był to strzał w dziesiątkę :-) Moje dziecko pierwszy raz od jakiegoś czasu zjadło ze smakiem obiadek :-)

Maciuś po godzinnym płaczu usnął temp 38,7 miał a na paracetamol było za wcześnie na razie śpi jak wstanie to najprawdopodobniej pojedziemy na szpital niech go zbadają doszedł kaszel.

Jeszcze do tego zaraz nawiedzi właściciel mieszkania bo napisał sms-a na biegu zbierałam zabawki i sprzątałam pranie żeby się nie przywalił o suszenie wrrr nie cierpię jak przyłazi :wściekła/y:

Ja dziś byłam w pracy-pobawiłam się z dzieciaczkami, mała Samanta dziś z rana humoru nie miała i do mamy tylko chciała, ale po chwili się przekonała do mnie i bawilismy się a mama poszła robić co swoją, na koniec mojej dnióweczki mała wtuliła się we mnie i zasneł mi na kolanach.
Po pracusi na szybkie zakupki, kupiłam sobie też farbę, potem po Melkę do przedszkola, moja panna chciała zobaczyć dyskotekę w predszkolu, bo jak wychodziliśmy to muzyka grała, wróciłyśmy się, poszliśmy na sale a tam dzieciaki ze szkoły szalały w tańcach, moja córa chciała zostać tak jej się spodobało i stwierdziła, że ona nie chce przedszkola tylko chce już do szkoły chodzić i mieć takie imprezy też. Ha ha a w drodze powrotnej wycyganiły ze świetlicy chlebek bo niby głodna, jakby w przedszkolu obiadu nie zjadła.
W domku uspałam Kacperka i za włoski się wziełam, teraz już wymyte wyczesane, obiad zrobiony, tylko ziemniaczki wstawię, niedługo K wróci i aby do wieczorka bo padnięta jestem jakoś dzisia.

Potem Was nadrobię. Buziaki

Witam,
ostatnio tylko czytalam.... brak weny na pisanie... jestem juz na obczyznie od 3 dni i na nowo sie przyzyczajam... maz oczywiscie od dzis w delegacji, na szczescie w piatek wroci.
Troche zajela mi czasu sprawa samochodu - 26.12 w nocy jakis debil rozwalil nam samochod (pozyczylam od tesciowej i zostawilam przed domem na noc) i uciekl. Mamy casco, ale naprawa przekracza 70% wartosci pojazdu i trzeba sie teraz zastanowic nad sprzedaza... najgorsze, ze potem przyjezdzala siostra meza, ktora miala zamiar nim jezdzic i to, ze jesli nie znajda sprawcy, to tracimy znizki...
Kota - gratulacje ogromne!
Phelania, Nastazja, Zabcia - zdrowka dla Maluszkow!
Chrzciny sie udaly - wstawilam zdjecie na fb...

Agala no wlasnie tez zrobilam gulasz i z ziemniaczkami Alan wciągnął sporą porcję. No apetyt dopisuje mojemu maluszkowi:)
Doszły ci juz te książki???

Dorotar z to ci aparatka mała, do szkoły już chce :) Czyli z pracy zadowolona jestes?

Papayka a czemu tracicie znizki jak nie znajdą sprawcy? dziwne.

Zabcia zdrówka dla Maciusia i niech gorączka spada precz!!!

Ja siedzę w pracy, jeszcze godzinka i do domku.

Sosnowiczanka - pytalam u ubezpieczyciela, twierdzi, ze naprawa / wyplata za szkode jest z naszego casco i dlatego stracimy znizki - na razie nie znalezli sprawcy i nie mam zbyt duzych oczekiwan w tym temacie... gdyby go policja odnalazla - wtedy on placi ze swojego ubezp,... paranoja jakas....

reklama
Do góry