reklama

Grudzień 2011

Milva-od wczoraj daje mlodemu wapno z powodu katarku,dzis mu jeszcze dalam fenistil kropelki na uczulenie jak nie przejdzie to czeka nas pediatria w poniedzialek...nie wiem jak to pogodze bo mam USG po poludniu po drugiej stronie Warszawy ehhh mozliwe to ze od zabkowania??!!! chyba nie.....
Kota- do lipca macie troszke czasu my sie chyba nie wyrobimy do kwietnia:eek:wspołczuje złamanego zebola://// to teraz moze sie dogadac z Q:-D

to sa takie punkciki i ma na calym ciele....moze to po powidłach sliwkowych bo ostatnio jadł przez 2 dni na sniadanie:zawstydzona/y:

reklama
Ja dziś w pracy, jeszcze godzinke.

Dzwonił do mnie pan od wózka że ma pieniazki i że w poniedzialek wyśle bryke ;)

Kota współczuję zęba i długiego czekania! A nie wolisz szybciej do innego dentysty?

Lysa jak czytam o wizytach Twoich albo Zabci to nie dziwie się że Polacy jak tylko są w domu na urlopie to oblatuja lekarzy. Służba zdrowia w UK to jakaś pomyłka.

Dziewczyny bardzo intensywnie staram się o awans (z pomocą Koty ;)) który co prawda wiązałby się z pewnymi niedogodnościami (godzina dojazu, a teraz chodzę piechotą) ale korzyści przebijają minusy, a stanowisko kierownicze w CV dobrze by wyglądało ;) także trzymajcie kciuki!

Kuzynka M miała termin porodu na 27.02 ale dzidzius się nie śpieszy na swiat :)

Freiya to 3mam kciuki za awans i oby się powiodło!
Inka dawaj znać co jak przebiegły rozmowy!!!Fajnie, że z M nastało ocieplenie ;)
Kota dobrze, że 6 a nie 1 czy 2!To by był dopiero hardcore-w każdej sytuacji trzeba SZUKAĆ PLUSÓW :-D
Ewka zaszalałaś a tym Rossmanie;D
Pyszczek ja też mam ciągle pecha, kiedy los się odwróci?:-(
Phelania to noc była nieciekawa!

Dzień doberek
Freiya trzymam kciuki.
Phelania zdrówka, oby samo przeszło

U mnie znowu nocka do kitu. Mikusia chyba ucho bolało bo normalnie był moment że się wściekł. Wstał złapał poduszkę i zaczął nią rzucać, kołderką to samo, prześcieradło zrywał, jednym słowem masakra. P. znowu się zlitował i przejął moje wstawanie do Mikiego:-)

Dziewczyny przypominam się z prośbą o głosowaniu http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/3323 Można oddać 3 głosy dziennie.

Hej dziewczyny dzięki za pamięć. Życzę zdrówka chórowitkom i gratuluje nowych ząbkow i nowych osiągnięć.
Troszkę Was podczytuje z komórki.
U nas hmm, w moim małżeństwie kiepsko sie dzieje, mąż ma wszystko gdzieś a ja juz nie mam sily sie starac bo ile można. U dzieciaczko, Kacperek taki kochany cudaczek-mój najprzystojniejszy facet, trochę z noska mu leci ale zdrowy jest, ząbkow dalej tylko 6 ma. Amelka prawie tydzień ostatni do przedszkola nie chodziła od poniedziałku, bo strasznie kasłała a musiałam ja podkurowac by nic sie nie rozwineło bo w czwartek w CZD z nic bylam u neurologa, nic konkretnego tam nie uzyskałyśmy, mamy skonsultować sie z dziecięcym laryngologiem i znowu do neurologa sie zapisac.
Ja dalej pilnuje te dziewczynke ale sie pozmieniało bo miałam pilnować do konca wakacji a teraz od kwietnia dostała sie do przedszkola. Także jestem tam do konca marca. Potem będą chcieli bym w soboty na 4 godz przyjeżdżała i jak będą chore-jesli nic sobie nie znajdę oczywiście.
Ale od maja najprawdopodobniej bede pilnowac bliźniaków 9 miesięcznych u siebie w domu, po 9 godzin dziennie od pon do pt. Wlasnie powiedzcie nie dziewczyny ile można wziąsc za tyle godzin opieki, dwójki małych dzieci?
A jesli chodzi o moje zdrowie. Ech by leczyć sie u nas w kraju na NFZ trzeba mieć zdrowie he he. Moje rehabilitacje wątpię by doszły do skutku bo juz nie maja zapisów-porazka jakas.
Odezwe sie za jakiś czas. Za tydzień wyprawiam 4 urodziny Amelki, prezen juz kupiony-hulajnoga i elektryczna szczoteczka do zębów. Urodzinki robię małe i na słodko tylko plus kawa i herbata.

Witam:)
Ja po pracy. Alanek byl z dziadkiem dwie godzinki na spacerze. Pogoda piękna. Dopiero wstał, zjadł zupkę i siedzi na nocniku:)

Kota wspolczuje zlamanego zęba. Chociaz Netka dobrze pisze, mogla by to byc jedynka czy dwójka-szóstka mniejszcze zło ;) Tez bym czekala do swojej dentystki.

Freiya trzymam kciuki zeby sie udało!

Dorotar dobrze ze masz juz nastepne dzieciaczki czekające na ciebie:) Nie wiem ile mozesz wziąść za opieke nad nimi ale ,mysle ze jakies 15zl za godzine to chyba minimum..?

reklama
Dorotar ja jestem średnio zorientowana w cenach opiekunek, wiem tylko, że moja koleżanka płaci pani która opiekuje się jej córką 50zł za dzień (tzn. odebranie ze szkoły i opiekę do wieczora). Tyle że to nie jest opiekunka z ogłoszenia tylko sąsiadka drzwi w drzwi i nie jest codziennie tylko ok. 12-13 razy w miesiącu

Byliśmy dziś na zakupach, kupiłam sobie buty, takie ni to trampki ni adidasy, do latania na codzień teraz jak wiosna idzie. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry