Hej;*
Rotarozlozylo nas wszystkich niestety, dzieci wlasciwie troszke lepiej za to terazja i P beznadziejnie;( ehh co za paskudy wirus.
Dzisiaj znowu mam wolne, dzieci wlasnie spia wiec stwierdzilam ze wejde na chwilke
Nastazja ja jak bylam w ciazy tez sie tego balam, ze nie bede umiala podzielic tego uczucia, ale naprawde ja u siebie nie widze tutaj tej rozbierznosci, to sa moje dzieci i traktuje je tak samo

Ale sa napewno przypadki takie jak u Phelani ze jednak teraz Macelek bardziej przywiazanybo niestety problemowy ale jestem pewna ze jak juz wszysto dojdzie do ladu ze zdrowkiem malego to Phelania mi przyzna racje ze jednak uczucie to samo do dwojki dzieci
Netka ja Marice myje wloski szamponym naszym, ja kupujetaki typowo fryzjerski, juz pisalam gdzies o nim, dla mnie reweacja dla moich zniszczonych wlosow wiec u Mariki to juz nie bede pisac bo wiadomo, a Fabiankowi nadal myje ta woda z wanny z balneum czy czyms w tym stylu, ale on tych wloskow to za duzo nie ma a teraz jeszcze musimy mu obciac bo niestety liszaje alergiczne rozniosly sie juz na skorze glowki a tam nie ma jak dotrzec z kremem, wiec bedzie niezly lysolz niego.
Agapa straszne to co piszesz, kurna co za ludzie. Jak by ja zbawil ze da Cito skierowanie na kreew, przeciesz nie robisz tego dla wlasnego widzimisie tylko dlatego ze poprzednie badanie wyszlo zle;/
Kota nie zamartwiaj sie na zapas, jak dajesz sobie rade z Kubinem, to dasz sobie rade z Q i H

Bedzie dobrze, roznica bedzie troche wieksza niz u mnie a ja nadal funkcjonuje;D Ty tez bedziesz zobaczysz, a teraz zamist sie marwtic to ciesz sie chwilami z brzuszkiem, ohhh fajnie bylo miec brzuszek