• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Milva, strasznie współczuję.. na śmierć nigdy się nie jest gotowym, nawet, jeśli bliska osoba choruje, boli tak samo.. trzymajcie się!!

dziewczyny, czuję się ok, mała się wierci, jak zawsze, tyłek boli, jutro przejadę się do gina, na IP się nie wybieram bez potrzeby, bo mam Q pod opieką, oby więc na strachu i siniaku się skończyło.
za to mam ekspresowo spakowaną torbę do szpitala :) jeszcze tylko muszę nowy laktator kupić, bo mój stary skrzypi, jak stara szafa.

reklama
Phelania no właśnie… za 3 lata Ty będziesz przesypiać całe noce a my pewnie dopiero ssaki mieć przy cycu.

Dorota trzymam kciuki!

Agapa dzięki. muszę się trzymać. We wrześniu Grecja! Muszę wyglądać szałowo :)

Zabcia oby się szybko znalało mieszkanko!

Sosnowiczanka super!!!!!

Kota uważaj na siebie. Dobrze że nic się nie stało!

U nas cudny dzień, młody śpi, ja odpoczywam :)

Dzieki dziewczyny, normalnie jak zobaczyłam ze ta pani ma moję Fifkę to mi łzy poleciały, bo po telefonie nie chcialo mi sie wierzyc ze to moj pies... A Fi w domu najbardziej ucieszyła sie na widok Alanka, z wzajemnoscią zreszta :)

Milva bardzo mi przykro z powodu cioci...

Kota o masakra.... Dobrze ze skurcze przeszły.. Niezle musiałaś sie wystraszyc bidulko...

Nastazja własnie tez sobie pomyslalam ze musze jej cos takiego kupic, i niech nosi.. Dobrze ze dałas info o pampkach, bo mam ostatnie sztuki w domu. Chyba tez kupie "5", bo po nocy ostatnio Alan strasznie ciezką pieluche ma, a jeszcze niedawno wstawalismy nielam z suchą pieluchą, nie wiem skąd ta zmiana...

Mój łobuz spi juz z pol godziny, nawet wczas jak na niego ;)

Uciekam, bo winko M chłodzi, trzeba uczcic szczesliwe zakonczenie ;)

Spokojnej nocki moje kochane ****

Milva wyrazy współczucia dla Waszej rodziny, nie wyobrażam sobie stracić siostry, wogle kogokolwiek. Każda śmierć jest dla mnie straszna i sama się jej boję.
Dorotka za ciebie zawsze kciukasy trzymam!
Nastazja to fajnie, oby z tym kursem wypaliło, to świetna sprawa!
Kota dobrze, że nie stało się nic złego, gdybyś np straciła przytomność?Kuba by chyba zapłakał się na amen...No i Hania. Uważaj na siebie i nie noś za często Kubusia.A już na schodach tym bardziej!
Sosnowiczanka super, że piesek się odnalazł. Dobra wiadomość!

Dziś Wam tylko powiem, że kocham moje dziecko...Jest jedyna w swoim rodzaju...dla mnie wyjątkowa ;) Czy to nie jest fajne?Miec kogoś bliskiego, kto całuje, miłuje bez względu na wszystko jest...I kocha..

Kota dobrze że Wam się nic nie stało.

Ale jestem już zmęczona dzisiejszym dniem byliśmy z M w centrum potem u znajomego , potem M wykąpał Maciusia zjedliśmy kolację i siedzimy ja czekam kiedy Maciulek zechce iść spać to też się położę.

mi pozostało jescze 30min pracy.
Milva moje wyrazy współczucia dla Waszej rodziny.
Kota uważaj na siebie!! jak masz możliwość sprawdź jutro łożysko u gina, dla swojego spokoju.
Sosnowiczanka a jednak!!! są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie :-)
Nastazja oby kurs wypalił!! fajna sprawa!!

Hej,
Ale sie wkurzylam, bylam pewna ze ta tomografia jest dzisiaj a sie okazalo ze jutro;/ wrrr kolejny dzien w stresie.

ide zaraz z dziecmi na spacer.
Milva przykro mi, straszne sa takie chwile. Trzymajcie sie i wspieraj mame.

Freyia, Nastazja ile kosztuja pampersy w tesco i ile sztuk?? Bo w carefourze tez jest promocja na to pudlo i 79 zł.

Malenstwo sprobuj sprobuj, tanim kosztem. Ja tyle kasy juz wydalam na te wszstkie masci kremiki itp a okazal sie najtansza wazelina najlepsza. No i te platki wsiane rewelacyjnie, nie tylko na takie zmiany ale nawet dla zwyklego nawilzenia skory.

Czesc dziewczynki :)
Tradycyjnie siedzę w pracy, ale dzis tylko do 12, bo musze z Alankiem do lekarza podjechac. Jakies krostki wyskoczyły mu na tyłku, wyglądają jak po ukąszeniu komara, poszperałam w necie, wygląda mi to jak pokrzywka, nie wiem od czego to ma, moze dostaniemy jakas masc i bedzie po sprawie.
W nocy łobuz mi sie obudzil i z godzine powrcil sie , wchodzil na mnie w efekcie sie nie wyspałam, a Alan spał prawie do 9... Ta najlepiej matce nie dac spac a samemu gnic w łóżku potem do poludnia :confused2:;)
Zjadł sniadanko i z dziadkiem poszli piechotą po bułki.

Violett w tesco karton pampkow 79 zl 120szt 4+ których ja uzywam, tez dzis pojde po nie, ale wezmę rozmiar 5.

Hej!
Bartek ma właśnie drzemkę, bo oczywiście wstał o 6 ehh

Co zrobić, aby dziecko nie wchodziło non stop na krzesła, a z nich na stół?:wściekła/y: Może go przywiążę do kaloryfera:confused::-p Wczoraj się z Tz zastanawialiśmy , jak to możliwe, że kompletnie nic nie możemy zrobić jak Bartek jest w domu- jak inni godzą sprzątanie, robienie obiadów i wiele innych domowych obowiązków. Bart kompletnie w domu niczym się nie bawi, tylko ciągle wchodzi tam , gdzie nie wolno i chce to czego nie może dostać...

reklama
Milva Alan tez bez przerwy wchodzi na krzesla i z nich na stół.. Ostatnio padłam, bo podsunął sobie krzeslo pod komode w kuchni, wszedł na nie i jadł orzeszki ziemne które lezaly otwarte na komodzie ... :eek:
Ja tez nie wiem jak ludzie cokolwiek robia przy malym dziecku. Ja sprzatam tylko jak M jest w domu, no chyba ze Alan sie zlituje i ogląda bajkę. A jak gotuje obiad to chodzi za mna krok w krok i lapie mnie za nogę :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry