Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A my dziś imprezka urodzinowa mojego mężula, wczoraj popiekłam ciacha i porobiłam sałatki, dzisiaj posprzątaliśmy..tak, że nie robię obiadu dzisiaj;-)
Udanej soboty:-)

maxwell80 wszystkiego najlepszego dla mężulka
mam pytanie: mama chce mi dać maliny żebym zrobiła sobie sok, ale pamiętam, że coś kiedyś było na forum napisane, że kobieta w ciąży nie powinna pić soku z malin, jak to tak naprawdę z tym jest??
:-)

Sen był strasznie realny,ale co najlepsze tylko ja z M się cieszyliśmy.Rodzina i przyjaciele byli zawiedzeni,że nie dziewczynka 

W nocy tak mnie te więzadła czy coś bolało,że nie mogłam się ruszac,bo każdy ruch powodował ból w lewej stronie podbrzusza,już się zastanawiałam czy to nie jakiś wyrostek (choc nie wiem gdzie się znajduje) ale to był taki tępy ból...

, ale i tak koło 5 bieg standardowo na siusiu było.
, najważniejsze zeby zdrowe-mam juz stresa, jak ten gin w 12 tyg robił pomiary to az oddech wstrzymałam i sie spiełam zaczal wiec mnie rozsmieszać, zebym sie rozluźnila, U mnie im blizej do usg tym głupsze złe sny sie snią. Moj umysł podswiadomie sobie produkuje głupoty ze cos moze byc nie tak
ale najbardziej przeraziło mnie, że nie miałam pojęcia jak się nią opiekować.. mam nadzieję,że instynkt macierzyński się we mnie obudzi a sen to tylko zły sen...