asko_
ko&ko-ski
hej laseczki!
dzisiaj miałam okazję poznać naszą Sosnowiczankę i jej blondaska Alanka. Boski jest, pojechałam z siostrą po Molly a mały już na wejściu stanął przy mnie i zagadywał po swojemu
najlepsze było jak mi się władował na ręce, mówię mu że idziemy papa a ten pomachał wszystkim i heja. Jak go odkładałam to dalej uparcie że on chce ze mną papa
.
przy okazji...
Miło mi Cię było Marta poznać.
Molly już śpi w swoim kojcu, wylizała już Wiki po nosie, zdążyła już oznaczyć nowe miejsca;p
A swoją drogą wszystkie psiaki są cudne.
wracając dostała tel. z domu że mała ma gorączkę.. no i kur... klops za długo już chodziła do żłobka całe 12 dni.
dzisiaj miałam okazję poznać naszą Sosnowiczankę i jej blondaska Alanka. Boski jest, pojechałam z siostrą po Molly a mały już na wejściu stanął przy mnie i zagadywał po swojemu
przy okazji...
Miło mi Cię było Marta poznać.
Molly już śpi w swoim kojcu, wylizała już Wiki po nosie, zdążyła już oznaczyć nowe miejsca;p
A swoją drogą wszystkie psiaki są cudne.
wracając dostała tel. z domu że mała ma gorączkę.. no i kur... klops za długo już chodziła do żłobka całe 12 dni.
Dzisiejszy dzień był dla mnie taki "szybki". Byłam z Natalką u ortodonty. W gabinecie nie spędziłyśmy nawet 5 min, ale zostawiłyśmy 50zł
Uruchomiła jej druciki na jedynki, ale Natalkę bolą te ząbki. Zobaczę co będzie dalej, bo jak się nie przyzwyczai to muszę z nią znowu jechać. 

Ale pewnie umówią mnie do położnej na pierwszą wizytę i założenie książeczki. Rozglądalismy się z G. za prywatnymi położnymi, znalazłam całkiem niedrogo możliwość zrobienia prywatnego usg, po mikołajkach pewnie się wybierzemy :-)
, bo dopiero jest środa, a mężol w piątek dopiero przyjedzie.
Siedzimy w domu, Bart znudzony . Szlak mnie trafia, bo nie mam jeszcze przelewu na koncie , a muszę za tel zapłacić ...