Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,no ale powiedziała, że zawsze moge sobie zrobic u nich prywatnie wcześniej, hm...nie skuszę się...Mi zaczęlo trochę od niedawna serce kuleć w pozycji na lewym boku, bije sobie bardzo niemiarowo, ale jakoś nie czuję się z tym źle. Może jest wtedy jakis ucisk-wystarczy, że zmienię pozycje i wraca do normy.Mam nadzieję, że sie to nie pogłębi.
, tak mi to egzotycznie i erotycznie- bo pierwotnie brzmi...a sexu u nas ostatnio niet:-(...bo mi sie brzuch za barzo napina...Tylko, że jak oglądnęłam ten filmik na you tube to od patrzenia samego trochę słabo mi sie zrobilo,nie uważam żebym jakos słoniowato sie ruszala w ciązy,:-) ale patrząc na filmik jest to pojęcie baaardzo względne-nie moje tempo, na pewno nie teraz.:-)asko podziwiam i zazdroszczę

Aż się za głowę łapię jak czytam i próbuję sobie przypomnieć, co ma a czego nie ma nasz wózek, kiedy tak wymieniasz...
;-)
A w ogóle, uważaj z tym chodzeniem..dzidzia ma jeszcze trochę czasu do wyjścia:-)
Myślałam, że mnie plecy bolą bo to już normalne na tym etapie ciąży ale to chyba nerki bo wynikach wyszły bakterie i to liczne, hmm... ciekawe czemu

ale wiesz zawsze możesz zrobić tak jak na jednej reklamie, choć podejrzewam, że mogłaś nie widzieć.

Nawet nie mówię o moich wątpliwościach mojej drugiej połowie bo źle by się to dla mnie skończyło:-)