Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pojutrze moja wizyta, początek 12 tygodnia, nie mogę się doczekać, jestem dobrej myśli, bo brzuszek rośnie :-) USG będzie "dowcipne", zastanawiam się nad obecnością męża, czy Wy zabieracie swoich ?
, ale jak zobaczy na monitorze maleństwo, to nie będzie przejmował się pierdołami. Mimo wszystko trochę niezręczna sytuacja.ANKARIANNA ale maleństwo ładniutko wygląda.... taki malutki człowieczek :-)
jak ja bardzo chce już swoje maleństwo zobaczyć, juz się doczekać nie mogę
U mnie mdłości o dziwo nie było, ale cały czas na ochotę na wszystko co można zjeść, ale jakoś dziwnie się czuję jak zjem coś smażonego i tłustego.
Dziewczynki wiem, że nie wolno pić napojów gazowanych ani napojów energetycznych, ale mam pytania.... można pić soki typu Kubuś lub Pysio??
Nie mogę sie napatrzec na ten nasze bobasiątka. Cuda!
Ja ostatnio na dowcipnym miałam męża przy sobie. Z poczatku się czuł niezręcznie, ale zagadałam do lekarza, że pierwszy raz i sie stresuje, to on od razu zaczął dowcipkować, że też by się stresował jakby był u ginekologa pierwszy razPojutrze moja wizyta, początek 12 tygodnia, nie mogę się doczekać, jestem dobrej myśli, bo brzuszek rośnie :-) USG będzie "dowcipne", zastanawiam się nad obecnością męża, czy Wy zabieracie swoich ?
Ja pijęi myślę, że można. To same owoce. Poza tym tez nimi dostarczam troche kalorii, bo w ciagu dnia nie jestem w stanie bardzo regularnie jesc, to chociaz cos takiego jak pysio czy kubus ich dostarczy.ANKARIANNA ale maleństwo ładniutko wygląda.... taki malutki człowieczek :-)
jak ja bardzo chce już swoje maleństwo zobaczyć, juz się doczekać nie mogę
U mnie mdłości o dziwo nie było, ale cały czas na ochotę na wszystko co można zjeść, ale jakoś dziwnie się czuję jak zjem coś smażonego i tłustego.
Dziewczynki wiem, że nie wolno pić napojów gazowanych ani napojów energetycznych, ale mam pytania.... można pić soki typu Kubuś lub Pysio??
No właśnie podobno raczej żadne krople ani nic takiego. lekarz polecił mi inhalacje, a że nie chce mi sie wisiec nad garnkiem z woda to zamowilam sobie inhalator/nebulizator.Witajcie!!
super zdjecia-juz takie normalne dzidziusie
u mnie jeszcze fasolka tylko
u nas upal dzis straszny...pojechalam na prawie caly dzien do mamy i siory...czekalam az moj dołaczy do nas iiiii powiedzielismy razem o ciazy
a one poprostu szok nie wiedzialy co powiedziec bo sie nie spodziewalyale pozytywnie ogolnie tylko byscie widzialy ich miny
hehehe no i oczywiscie pozniej zglodnialam i mowie moze bysmy zamowily pizze
i zamowilysmy ale sie najadlam mniamniam
a teraz siedze i nie wiem co mam zjesc na kolacje;/;/mysleee....
kurcze dziewczyny cos mnie lapie katar
co polecacie na katarek??
milego wieczoraskaaaaa