• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Cześć dziewczyny,

ja się wczoraj znowu fatalnie czułam, muliło mnie cały dzień, a popołudniu taki mnie okrutny ból głowy złapał, że tragedia. Myślę, że to chyba z nerwów. Tak się denerwuję. Wieczorkiem z moim M poszliśmy do kina (bo już nie chciałam być do końca zdziadziała) i po filmie prawie nieprzytomna do domu wróciłam, klucze mi z rąk przed drzwiami wypadły, łeb bolał niesamowicie. M jak mnie zobaczył to zaczął panikować i odrazu mnie do łóżka zaprowadził, kolacje podał i 10 razy pytał czy wzięłam duphaston.

M mnie ochrzania, że wszystko przecież dobrze będzie, ale ja już taka jestem, że jeśli gdzieś w środku mam jakiś niepokój to zaraz głowa mi pęka.

Dziewczyny, czy wszystkie będziecie robiły usg prentalne? Ja się zastanawiam.

Sergie, trzymam kciuki za pomyślne wieści telefoniczne:-)
Becia, ja nie robię tych prenatalnych..dopiero w 20 tygodniu zrobię połówkowe..na czym byliście w kinie?:-)

Witam Dziewczyny,

Dzisiaj u mnie wyjrzało słoneczko i od razu lepszy humor.

Becia84-ja wczoraj miałam to amo taki okrutny ból glowy że wczesniej połozylam się spać.

Ewka007-moj gin mówił mi że usg z badaniem przyzierności karkowej między 12-14 tyg

Sergeevna- trzymam kciuki za to aby telefon przyniosł Ci pomyślne wieści.

Ja robie sobie usg z badaniem przyzierności karkowej własnie jutro ide do gina po skierowanie na nie.

Papayka-czy to związane z kłuciem to miałaś na myśli test z krwi on się nazywa chyba Pappa?

mam zamiar zrobic to usg miedzy 12-14 tyg (tzw. genetyczne) i tyle. co prawda ze wzgledu na wiek tez niedlugo bede sie kwalifikowac na prenatalne, to jakos mi sie do nich nie spieszy :zawstydzona/y:

reklama
Ja się pytałam lekarza też ze względu na wiek o ten test Pappa i mi powiedział że mogę zrobić ale ja się waham, chyba zrobie tylko usg z badaniem przyziernosci karkowej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry