ja już po

, z dzidzią wszystko w porządku, serduszko bije 160 uderzeń na minutę

, ma dwie nozki dwie łapki

paluszki, żołądek i kośc nosową. Przezierność 1,90 mm czyli też w normie, jeszcze tylko wyniki testu pappa za 2 tyg.
Mam nagranie na dvd i fajne zdjecia niestety teraz nie mam jak załadowac do kompa, jutro dodam foteczke mojego szkraba. No i na płeć tez ciutkę za wczesnie, wiec dalej mam "kruszynkę" dzidzia ma 5,58 cm

fajnie fikała i otwierała buzkę

. Gin się smiał czy czasem ma szukac drugiego bobasa czy sobie odpuscic

. Oj ale bym była zdziwiona.
A tak swoją drogą dziewczyny czy my mamy wsrod grodnioweczek jakas podwojnie zapakowaną mamusię??? bo nie kojarzę!
Kota to fajnie ze masz te fotki 3d, jak bylam u gina (innego niz chodze- bo w tej klince wszyscy maja akredytacje a moja ginka juz nie robi tych badan) to on powiedzial ze nie jest zwolennikiem na tym etapie ciazy usg 3 d, ale poleca miedzy 18-20 tyg. bo wtedy to jest super widok, a teraz dla nich wazne podczas prenatalnych jest widok w normalnym obrazie bo z niego pobieraja wszystkie miary, ale mam troche niedosyt ze choc na chwilke nei wlaczyl, mi pokazac jak to wyglada

.
PO badaniach pojechałam na zumbę się wyskakać a teraz już w drogę do nowego sącza, moja dzidzia czeka na mnie z babcią

. papa buziaczki i miłej nocki kochane