Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak jest z pasami w aucie- zapinać,nie zapinać- czy gin powinien wystawić jakies zaświadczenie o ciąży?

No to lepiej powtórz to badanieasko i agapa miałam już jedne badania na cytomegalie z miesiąc temu. Ale jak się dowiedziałam, że teraz ta mała duszyczka leży w Centrum Zdrowia dziecka i dobrze nie słyszy a wszędzie napisane że cytomegalia przenosi się drogą kropelkową jak przeziębienie..jutro mam lekarza to wypytam go dokładnie.
No ale staram się być dobrej myśli że jak nie zaraziłam się do tego czasu a ta mała ma już z pół roku to może nadal nie jestem a na wszelki wypadek mame poprosiłam żeby uważała.
Kurcze dziś rano obudziłam się z takim bólem brzuszka jak na okres....poszłam do apteki p ono-spe i poleżę chwilę.
Brzuch nadal potrafi zakłuć pare razy dziennie lub taka serią pod rząd.. i ta moja pociecha nie łaskocze Mnie coś od soboty...tak bym chciała ją poczuć...
Idę więc poleżeć na lewym boczku - tak najlepiej ponoć.
Trzymajcie się Mamusie!!
Ja za pierwsze ruchy uznałam, jak mnie dzidzia od środka smyrała..Dziewczyny, czy wy za pierwsze ruchy uważacie to że coś wam się tam w środku rusza czy to jak wam się brzuszek poruszy?