Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja na karcie ciąży mam tylko moje imie i nazwiska, pesel, i moja grupe krwi. Tacy lekarze ! chcialam sama wpisac ale zeby na mnie nie krzyczeli potem ; p
A wiesz co ? Ja bym chciala rodzic gdzies w Indiach ! bo tam jest jakies plemie gdzie jak kobieta rodzi ma w reku sznurek ktory jest przywiazany do jąder męża i jak ją boli to może ciągnąć z całej siły. Dlaczego tylko kobiety maja cierpiec przy porodzie ?
Anncka haha to by był wrzask ale mi Dzidzius ma pizniej wyjsc bo termin mam na 16.12 wg usg ;-)
Misia haha Ty brutalu ;-) sama chcialam więc na Mężu nie bede sie znecac a bynajmniej nie w ten sposób ;-) starcza mu moje krzyki i wbijanie paznokci hihi
Lazy-witaj :-)
Słonko-moj alergik wiec kaszel często w nocy, czasem mam ochotę wyjsc z domu w nocy i wyspac sie na przystanku autobusowym :-)
Sex omamba i wiekszosc moze dla mnie nie istnieć, chodz przed ciąża bylo zupełnie odwrotnie.
Dziś mam dzień z mdlosciami
Magda-milego dnia również kochana,sny mam też z kosmosu i często jak misia koszmary
Annemase kciuki zacisniete !!
Karolka witaj :-)
Ja w pracy zamowilam sobie ruskie pierogi i żurek :-) jami jami
Dzis oprocz mdłości nic nie dolega, nic nie boli :-)
Przytulam Was wszystkie