• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Ula ja ostatnio mojego przylapalam na ogladaniu filmikow razem z zaspokojeniem recznym, wczesniej mnie oklamywal ze nic takiego nie mialo miejsca... Tez sie poczulam brzydka I gruba... Wiem ze dla wszystkich jest to czas szczegolny I moje hormony swiruja wiec jestem jeszcze bardziej przewrazliwona na tym punkcie... Najwazniejsze zebyscie sobie wszystko wytlumaczyli I napewno lepiej jak ci powie prawde nawet jak by cie mogla zranic niz jak cos ukrywa I klamie w zywe oczy, to chyba jest podstawa w zwiazku... Trzymaj sie I wyzalaj ile trzeba! :)

reklama
Renia ja tez czuje ruchy bardzo nisko i chyba wsio ok mialam polowkowe juz nic nie mowili. Jutro mam wizyte to spytam i dam Ci znac :-)

Ja na poprawe humoru kupilam sobie wysokie szpilki :D maz pyta a gdzie ty je zalozysz? Mowie ze w marcu gdzies zaloze hahah

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406641196.675971.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406641196.675971.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 45
Hej maminki, wizyta sie bardzo udala :) na wizytowym wkleilam nawet zdjecie mojej hybrydki :) nie pisalam o tym na wizytowym,lecz widze, ze sie martwicie ruchami, ze czujecie je calkiem na dole. Dzisiaj gin mi pokazal gdzie faktycznie jest glowka a gdzie nozki. Dodal, ze trzeba pietac, ze wymiar 17 cm jest od glowki do pupci. Czyli dzidziolek jest juz spory. Ja tez czuje najbardziej w okolicy pecherza a tam Milenka ma nozki. Czuje tez nad pepkiem po prawek stronie a tam Milenka ma glowke. Tyle ze glowke rzaaadko czuje poki co.
Wiec sadze ze wasze odczucia tez sa prawidlowe.

Ulenko - ja tez bym zrobila wojne. Nie dlatego ze nie ufam, tylko dlatego, ze taka jestem. Mam duza nadwage i przez to kompleksy, wiec tymbardziej bylabym zazdrosna o kolezanke.

A co do filmow etorycznych to my lubimg sobie czasami ogladnac. Przedwczoraj moj maz przyszedl do sypialni pozno bo gral na playstation a ja zasnelam przy tv i na plsat play o tej porze jiz tylko fikolki lecialy. I ten mnie specjalnie obudzil, zebym mu zrobila tak jak ta Pani w filmie (69) Wariat.... ale nie powiem, fajnie bylo haha :D

Haha Cypryda, a to niespodzianka :D
Ja też nie widzę nic złego w takich filmach, choć wściekałam się na samym początku. Potem postarałam się wczuć w sytuację drugiej strony. Nie pochwalam samotnych akcji, ale skoro mamy różne temperamenty i nie są one zamiast wspólnych kontaktów...? W tym miejscu jeszcze dodam, że mąż NIGDY nie potraktował mnie w sposób, w jaki nie chciałabym być traktowana. Zawsze w pierwszej kolejności dba o moją przyjemność, nie focha się o "ból głowy" itp. Więc jeśli się po kryjomu "doszkala", to służy nam obojgu :D (choć na ile znam Jego fizjologię, to chyba tego ostatnio nie robi ;) )

Ulenka ja też bym się zdenerwowała. Nikt nie lubi być okłamywany :( Powodzenia podczas rozmowy, jak słusznie dziewczyny piszą - byle bez zbędnych emocji, a za to z argumentami :) Dosadnymi, by wyciagnął właściwe wnioski :tak:

Ostatnia edycja:
Uleńka- ja również bym się wkur... najpierw gada, ze nie zna, potem, że koleżanka z pracy, mógł od razu powiedzieć, że to ona, nie było by afery, ale faceci często kręcą, bo myślą, ze to mniejsze zło, ech gorzej niż dzieci, przytulam :*

reklama
Anula zakochałam się w twiom psiaku, zawsze chcialam mieć labradora:)

mnie cycochy urosły bardzo, przed ciązą tez nie miałam małych, poki co jest fajnie, ale niestety wiem jak to się skonczy - po porodzie jak minie nawał staną się jakieś takie nienaturalnie miękkie, a wmiarę gubienia wagi - "puste" i sflaczałe. Już raz to przeszłam, strasznie przygnębia mnie pozaciążowy wygląd moich piersi.

Śliwka ja b rzuch smaruje tylko wieczorem czasem balsamem albo oliwką na mokro, mnie jeszcze nie swedzi, czasami tylko jak mi urosnie po przejedzeniu to czuję jakbym miała za mało skory.

Ulenkamasz prawo być zła, tym bardziej że okłamał w tak błahej sprawie, jakby faktycznie chciał coś ukryć. MNie też mążokłamuje w tak błahych i bez znaczenia sprawach, też wtedy sie baaardzo gniewam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry