• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Hallo

• Starter tematu Starter tematu Marzena80
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej
matko, padam. Dzieci mi dały dzis w kość. :crazy:
ryby chorują. :crazy:

Mikołaj już śpi a Maja teraz odpiernicza!!!:wściekła/y::wściekła/y:

tyle dobrego że obiad już dziś , na jutro ugotowałam i prasowanie załatwiłam.
a tak to do d... dzień.

ide zobaczyć co barmanka napisala.

to faktycznie na zmk. się "doborowe" towarzystwo zrobiło.

a co do rządzenia Agi i Barmanki to - ..... - no i wiecie.

reklama
mnie rozwaliło kiedys hasło, że same takie moderatorki wybrałyśmy! jakie wybrałyśmy!?!?!? niby ankzoc losowała... a w to jej losowanie to też nie wierzę. wzieła te, z którymi była bliżej i tyle. pewnie nawet mnie to nie dziwi, ale niech mi nikt nie wmawia, że ja barankę na moda wybrałam! nigdy bym nie wzięła kogoś kto pisze i pewnie też mówi "teściówka"

boże ale życie mi dziś daje w dupe.
Cry%20Icon.jpg

nawet nie mam siły o tym gadać, w każdym razie nie pojmuję jak "rodzina" mikołaja może się wten sposób zachowywać!!! i nie stawiać JEGO dobra i BEZPIECZEŃSTWA, ponad wszytsko!

Monia, tak skrótowo, bo zdenerwowana jestem i ręce mi się trzęsą i nie chce was nie wiem, zanudzać,.

otóż moja "niedoszła teściowa" przechodzi menopauzę i wymyśla różne rzeczy i podbużyla biol. ojca Mikołaja i WYMYŚLILI!!!! że oni chcą żeby uwaga uwaga:
MIKOŁAJ SAM PRZYLECIAŁ DO PL. do nich!!! rozumiecie - 6 latek!!!!
bo cytuję: "to takie bezpieczne. wsadzam go na jednym lotnisku da samolotu, a oni go odbierają po 2 godzinkach w waiwe". "nic się nie może stać"

boże siedze i rycze, popieprzyło ich do szczętnie!!!!!

a to czy takie dziecko czuje się bezpiecznie - SAMO!!!! bez osoby którą zna do której moze się przytulić!!! a oni na to " zapłacimy za stewardesse, która się niem zajmie".

a turbulencjie?????? kuśwa nieprzewidziane lądowania kuśwa!!!!!

ja się pytam DLAZEGO DO CHOLERY TYM LUDZIOM NIE ZALEŻY NA BEZPIECZEŃSTWIE I DOBRU MIKOŁAJA??????!!!!!!! tylko na własnym widzimisię!!!!!!!!

ale jak mówię - spoko nich któreś z was tu przyleci i weźmie go - to nie nie.....

siedze i ryczę.. .. nie mam siły

sorki za to, nie umiem się otwierać i o tym mówić/ pisać, ....

reklama
Powiedz tej babie niech się puknie w czoło. Jak maja chęć się z nim widzieć to niech po niego przylecą albo niech sobie wynajmą hotel i przylecą do was.Ja i tak cię podziwiam,że Ty go puszczasz do nich bo ja bym zawału dostała na Twoim miejscu.On tam a Ty tu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry