monika1977
Fanka BB :)
Oj laseczki jakie macie smutne humorki:-(.
Martus, już za parę dni końcówka i skończy się burza hormonów.Utulisz swojego maluszka i się uspokoisz.
Przyjedzie teściowa może Wam jakoś pomoże. Wesprze Was, zajmie się dziecmi a Ty trochę odsapniesz
.
Kasiu, głupia ta Twoja siostra i tyle.Wiesz kiedyś to miałabym ją w d....e ale teraz to juz mam swoje lata i myślę trochę inaczej. Idz do niej, pogadajcie w cztery oczy bo to chyba najlepsze rozwiązanie.Niestety czasami trzeba schować dumę w buty ale cóż zrobić.Jeśli po takiej rozmowie nic nie pójdzie ku lepszemu wtedy będziesz wiedziała,że zrobiłaś wszystko co możliwe.
Główki do góry dziewczynki,jutro zaświeci słoneczko
.
Martus, już za parę dni końcówka i skończy się burza hormonów.Utulisz swojego maluszka i się uspokoisz.
Przyjedzie teściowa może Wam jakoś pomoże. Wesprze Was, zajmie się dziecmi a Ty trochę odsapniesz
.Kasiu, głupia ta Twoja siostra i tyle.Wiesz kiedyś to miałabym ją w d....e ale teraz to juz mam swoje lata i myślę trochę inaczej. Idz do niej, pogadajcie w cztery oczy bo to chyba najlepsze rozwiązanie.Niestety czasami trzeba schować dumę w buty ale cóż zrobić.Jeśli po takiej rozmowie nic nie pójdzie ku lepszemu wtedy będziesz wiedziała,że zrobiłaś wszystko co możliwe.
Główki do góry dziewczynki,jutro zaświeci słoneczko
.
nic na to dziecko nie dziala.....