paulenka91
Fanka BB :)
Żebyś wiedziała[emoji23]ja już myślę co w poniedziałek ugotuję. Jutro do teściowej na obiad.Ach, ta ciąża. [emoji1] W końcu nam produktów spożywczych zabraknie, wszystko nam obrzydnie! [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Żebyś wiedziała[emoji23]ja już myślę co w poniedziałek ugotuję. Jutro do teściowej na obiad.Ach, ta ciąża. [emoji1] W końcu nam produktów spożywczych zabraknie, wszystko nam obrzydnie! [emoji23]
Teraz to tak myślę że kebab by był dobry[emoji16]Ja wdupcam dalej sałatkę, ale myśli moje uciekają w stronę pizzerinki z biedronki![]()
Dziękuję :-) tak czułam, że zaraz posypią się poczęstunki z różnych stron kraju :-) a mąż niestety nie zna się na gotowaniu zupełnie.Koleżanka ma zrobione pulpety, których nie chce, może Ci odstąpi. [emoji23] A tak na serio to Mężusia poproś! [emoji177]
Tak tak, pulpety bardzo chętnie odstąpięKoleżanka ma zrobione pulpety, których nie chce, może Ci odstąpi. [emoji23] A tak na serio to Mężusia poproś! [emoji177]
a jeszcze parę godzin temu martwiłam się czy wszystko ok bo mi większość objawów przeszła To musisz koniecznie znowu przyjechać! Z roku na rok są coraz ładniejszeOoo, Kielce! Mam ogromną słabość do tego miasta, kiedyś często tam bywałam.Jasne, trzymaj się od tego z daleka, w końcu od czego są nasze kochane chłopaki.
![]()