reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Halo halo styczen 2019

Hmm chcialam wam wysłać linka skad ja kupiłam, ale po wklejeniu adresu ten sobie znika i nie wiem jak to zrobic

reklama
Dziewczyny tak mnie naleciało na pizze że ja zamówiłam[emoji487][emoji16]ogólnie dziś siedzimy w domu. Głowa boli,cyc boli. Do tego mam zachcianki na fast foody a to co w lodówce bee[emoji3]

My idziemy na lody zaraz bo u nas przestało padać na chwile [emoji16] troche dzisiaj przesadziłam ze sprzataniem i czuje podbrzusze, albo sobie juz wmawiam [emoji14]

Ja to bym dzisiaj jadła same owoce. Zrobiłam sobie sałatkę owocową i właśnie wdupcylam pierwszą porcyjke :D jak sobie pomyśle o pulpetach w lodówce, to mi wszystko do gardła podchodzi. Chyba się zaczęło... :)

Ja to bym dzisiaj jadła same owoce. Zrobiłam sobie sałatkę owocową i właśnie wdupcylam pierwszą porcyjke :D jak sobie pomyśle o pulpetach w lodówce, to mi wszystko do gardła podchodzi. Chyba się zaczęło... :)
Ja tak mam jak pomyślę o schabowych czy filetach z piersi.odrzuca mnie

To mnie tak odrzuca od jarmużu, który ewidentnie "przedawkowałam". [emoji14] Na samo słowo jest mi niedobrze. :/ I w sumie od jakiegoś czasu na większość jedzenia tak reaguję, ale te pulpety jednak bym z chęcią zjadła. [emoji3]
No i pewnie je zjesz i nie będziesz mogła na nie patrzeć potem[emoji16]

Jakie pulpety? Bo ja akurat miałam dziś na pulpety ochotę, ale w końcu było spaghetti. :D
Indycze w sosie koperkowym. Miałam na nie mega ochotę, ale przeszło mi już w trakcie robienia :D
Ja tak mam jak pomyślę o schabowych czy filetach z piersi.odrzuca mnie
Mnie rwalo też na widok młodej zasmazanej kapusty, babcia zrobiła, a ja nawet spojrzeć na to nie mogę, masakra jakaś

Indycze w sosie koperkowym. Miałam na nie mega ochotę, ale przeszło mi już w trakcie robienia :D

Mnie rwalo też na widok młodej zasmazanej kapusty, babcia zrobiła, a ja nawet spojrzeć na to nie mogę, masakra jakaś
Dokładnie tak mam!zamówiłam pizze po czym popatrzyłam na nią i przeszła ochota zjadłam 2 kawałki ale bez fajerwerków[emoji3]

reklama
To ja przedawkowałam sos czosnkowy. Robilam sobie do pracy warzywka na parze o sos czosnkowy domowej roboty, a teraz jak o nim pomyśle to samr wiecie [emoji12]

Do góry