• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja dzisiaj miałam bardzo leniwą niedzielę. W końcu czas z mężulkiem spędziłam [emoji4] na tygodniu jest padnięty po pracy przez te upaly więc nawet nie ma jak pogadać. A dziś dzień minął nam tak... [emoji5]
IMG_20180610_160134.jpg

Załączniki

• IMG_20180610_160134.jpg
    IMG_20180610_160134.jpg
    122,8 KB · Wyświetleń: 350
To i ja sie pochwale moim pieskiem
Fajny widac ze ma oczka pelne miłości:)

Fajniutki [emoji190] ja w mieszkaniu mam takie przytulasy [emoji6] Zobacz załącznik 866036
Przytulasy boskie...ja to jestem straszna kociara, sama w domu mam jednego tylko nad czym ubolewam ale M jest twardy jesli chodzi o liczbe kotów:)
Zaraz koncze prace i planuje zgrzeszyc...po drodze zajade po kebsa na kolacje...chodzi za mna od paru dni odkad pisalyscie o kebabach...juz dluzej nie wytrzymam:);)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry