Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno wszystko będzie dobrze. Ale zawsze lepiej sprawdzić niż się zastanawiaćJuż jestem wyszykowana. Na razie nic sie nie dzieje, jeśli tylko coś zauwaze to wsiadam w samochód i jade na wszystko jedno.
Ja bym na nic nie czekała. Z tym nie ma żartów. Nie ma się nad czym zastanawiać A już WGL jak jest krew.Już jestem wyszykowana. Na razie nic sie nie dzieje, jeśli tylko coś zauwaze to wsiadam w samochód i jade na wszystko jedno.
Fajniutki [emoji190] ja w mieszkaniu mam takie przytulasy [emoji6]To i ja sie pochwale moim pieskiem
Dawaj znać jak coś. Ale moim zdaniem skoro nie ma boli może to być jednorazowe. ObserwujJuż jestem wyszykowana. Na razie nic sie nie dzieje, jeśli tylko coś zauwaze to wsiadam w samochód i jade na wszystko jedno.
Fajny widac ze ma oczka pelne miłościTo i ja sie pochwale moim pieskiem
Przytulasy boskie...ja to jestem straszna kociara, sama w domu mam jednego tylko nad czym ubolewam ale M jest twardy jesli chodzi o liczbe kotówFajniutki [emoji190] ja w mieszkaniu mam takie przytulasy [emoji6] Zobacz załącznik 866036