Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak tam ?Maatko dziewczyny, poszlam właśnie do łazienki i patrze a na majtkach śluz brązowy. A przy podtarciu krew czerwona żywa i jakby taki malutki skrzepjestem trochę przerażona
Witam z rana. Powiem Wam, ze sie przestrayszyłam w nocy bo ledwo zasnelam i obudziłam sie z bolem brzucha, tak, ze nie wiedziałam juz czy to podbrzusze czy to jelita czy co, niby pojadłam jakis roznorodnosci wczoraj to mógł brzuch bolec, ale chwilami to jak jakies skurcze to było. Na szczescie przeszło, chociaz dalej troche boli tak dziwnie. A do tego moj maz nie moze wstac z kanapy. Cala noc sie krecil bo tak go plecy bolały. Zasnał na kanapie. A tez od 30min nie potrafo wstac, coś mu tam walneło. Udało mi sie go posadzic i nic wiecej. Aż płacze z bólu...
Może to korzonki. Trzeba do lekarza bo do pracy chyba nie będzie mógł dziś iść.Witam z rana. Powiem Wam, ze sie przestrayszyłam w nocy bo ledwo zasnelam i obudziłam sie z bolem brzucha, tak, ze nie wiedziałam juz czy to podbrzusze czy to jelita czy co, niby pojadłam jakis roznorodnosci wczoraj to mógł brzuch bolec, ale chwilami to jak jakies skurcze to było. Na szczescie przeszło, chociaz dalej troche boli tak dziwnie. A do tego moj maz nie moze wstac z kanapy. Cala noc sie krecil bo tak go plecy bolały. Zasnał na kanapie. A tez od 30min nie potrafo wstac, coś mu tam walneło. Udało mi sie go posadzic i nic wiecej. Aż płacze z bólu...