reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A to mój piękniś... dziewczyny, które macie zwierzęta w domu. Czy spotkałyście się z sugestiami ze strony rodziny, że jak urodzi się małe dziecko to będzie trzeba coś zrobić z waszymi pupilami (najlepiej oddać) i jak reagujecie na takie "dobre rady"?Zobacz załącznik 866187

olakaczmarek7 Ja mam kota i niestety usłyszałam to od pokolenia "dziadków", że jak to z kotem przy małym dziecku. Jedyna obawa jaką mam to fakt, że kot jest w nocy strasznym przytulakiem i zazwyczaj śpi mi na głowie, masuje włosy i przytula się przez sen. Podejrzewam, że na początku dziecko będzie spało z nami w łóżku i trzeba będzie obserwować jak kot się zachowuje, jeżeli będę miała jakieś obawy to kot będzie zmuszony do samodzielnego spania w innym pokoju, ale na pewno się go nie pozbędziemy.

Ostatnia edycja:
A to mój piękniś... dziewczyny, które macie zwierzęta w domu. Czy spotkałyście się z sugestiami ze strony rodziny, że jak urodzi się małe dziecko to będzie trzeba coś zrobić z waszymi pupilami (najlepiej oddać) i jak reagujecie na takie "dobre rady"?Zobacz załącznik 866187

Słodziak. W życiu nikt mi niczego takiego nie sugerował. Raczej nikt się nie wtrąca, ogólnie, w nasze decyzje. Poza tym znają mnie i wiedzà jaka byłaby reakcja na pomysł, żeby oddać zwierzaka. Każdy kto ma, rozumie o czym mowię. Jedno jest pewne, zwierzak trochę idzie w odstawkę, kiedy pojawia się małe dziecko. To nieuniknione, bo Maluszki są bardzo absorbujące. Nie chodzi mi o skrajne zaniedbywanie, ale o to, że pies czy kot na pewno to odczuje.

Dzieki dziewczyny, ja sie nie martwie az tak, wiem ze mu pomoga i nawet lepiej ze do szpitala go wzielo bo tak bysmy musieli bujac po przychodniach, a przy poniadzialku to wiadomo jak jest. [emoji4]
Bardziej sie martwie, ze ga nasza Inka sie nie odzywa!! [emoji848]

Może jednak pojechali do lekarza i teraz nie ma jak tu napisać. Miejmy nadzieję, że wszystko okej.

Narazie jestem bardzo malutki ale juz jestem:) 20180611_110915.jpg

Załączniki

• 20180611_110915.jpg
    20180611_110915.jpg
    868,6 KB · Wyświetleń: 130
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry