Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Termin wyznaczyli wedlug om na 3 luty ale cos czuje ze sie nie sprawdzi mi wychodzilo na 29 stycznia nie wiem jak policzyli
To są 3 mm nie centymetry [emoji3]Nie aż taki malutki,już ponad 3 cm![]()
dzisiaj po pierwszym USG, lekarz wyliczył że 9 tydzień się zaczął a na badaniu widać sam pęcherzyk 8,5 mm. czuję mały niepokój bo powiedział że serduszko powinno już być.
kazał przyjść za tydzień, ale umówiłam się juz na dzisiaj prywatnie do innego, zobaczymy co powieIwona 1986 Może to kwestia sprzętu? Jakie masz dalsze zalecenia?
Ja tak miałam w marcu i niestety dostałam skierowanie do szpitala z powodu pustego jaja płodowegoNa Twoim miejscu skonsultowałabym to z innym lekarzem na innym sprzęcie.
kazał przyjść za tydzień, ale umówiłam się juz na dzisiaj prywatnie do innego, zobaczymy co powie
A według ostatniej miesiączki ci liczył czy USG?dzisiaj po pierwszym USG, lekarz wyliczył że 9 tydzień się zaczął a na badaniu widać sam pęcherzyk 8,5 mm. czuję mały niepokój bo powiedział że serduszko powinno już być.