• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
W zeszłym roku poronilam w 10 tyg. więc teraz od początku ciąży miałam obawy gdzieś tam z tylu głowy. Mówią że po 12 tyg. prawdopodobieństwo poronienia spada do kilku procent, ale życie to nie statystyka więc lęk chyba zostaje.

Ja też 02.01 tego roku poronilam w 9 tygodniu, po tej stracie w tej ciąży sa duże większe obawy czy będzie ok

Tak to usg i krew. Termin umawialam przez Internet bo sobie wybrałam jaki mi się podobał najbardziej. W 3D było zrobione zdjęcie, całe badanie raczej robi się normalnym usg.
Aha, super Wiem, że to badanie robi się na "normalnym" sprzęcie. Ale w cenie dodatkowo zdjęcie 3D Maluszka? To super Jaka Pani doktor wykonywała badanie?
U mnie obecnie 9t3d - jestem raczej na luty, ale piszę u Was, bo macie w tej sprawie już doświadczenie. Umawiałaś termin na podstawie terminu ostatniej miesiączki czy według tygodni od zapłodnienia?

Ja też 02.01 tego roku poronilam w 9 tygodniu, po tej stracie w tej ciąży sa duże większe obawy czy będzie ok
Wiem o czym mówisz, wtedy nie myślałam że może się coś stać, dwie ciążę bez większych problemów i bardzo psychicznie mnie to rozwalilo .Teraz jestem ostrozniejsza z radością i planowaniem. Niby człowiek nie myśli bo spokój jest wskazany ale żyje z tygodnia na tydzień nadzieją że tym razem będzie mi dane dobre rozwiązanie w styczniu.

reklama
W zeszłym roku poronilam w 10 tyg. więc teraz od początku ciąży miałam obawy gdzieś tam z tylu głowy. Mówią że po 12 tyg. prawdopodobieństwo poronienia spada do kilku procent, ale życie to nie statystyka więc lęk chyba zostaje.
Ja poronilam w 12tc. Dowiedziałam się o tym na usg prenatalnym[emoji17] jutro bede mieć ogromnego stracha...

@reqiem ok 18tc. Ale podobno w kolejnych ciazach czuc szybciej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry