Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyna serio uwierzy, że może będą trojaczkiNawet o trojaczkach lub czworaczkach![]()
Jeden rabin powie nie, drugi rabin powie tak. Generalnie może być to ciąża mnoga, może być pojedyncza.Czy może to świadczyć o ciąży mnogiej ?
W sumie chyba najważniejsze powinno być dla tej dziewczyny, że Hcg wzrosło.Jeden rabin powie nie, drugi rabin powie tak. Generalnie może być to ciąża mnoga, może być pojedyncza. sumie najważniejsze powinno być dla tej dziewczyny, że beta wzrosła
U mnie były takie przyrosty. Dzieci mam pojedyncze. Przynajmniej syna ale nie wyglada jakby coś się na usg miało w macicy skrywać dodatkowegoW sumie chyba najważniejsze powinno być dla tej dziewczyny, że Hcg wzrosło.
Może jakiś dodatkowy "skrzat' się ukryłU mnie były takie przyrosty. Dzieci mam pojedyncze. Przynajmniej syna ale nie wyglada jakby coś się na usg miało w macicy skrywać dodatkowego![]()
U mnie były takie przyrosty. Dzieci mam pojedyncze. Przynajmniej syna ale nie wyglada jakby coś się na usg miało w macicy skrywać dodatkowego![]()