• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Hej

Czy ktoś tutaj jest w tej chwili po transferze invitro. To mój 9 dzień i bardzo się martwie czy się udało. Początki były trudne bóle jak przed miesiączka ale zero bolesności piersi. Już sama nie wiem co mam myśleć. Tamten tydzień to była jedna wielka walka z myślami i hormonami. W tej chwili biorę prog. Besins; duphostan, utrogestan i estrofem. Czuje się szczegolnie po progesteronie besins kiepsko. Bardzo słaba i generalnie zamroczona. Czy wy tez tak macie?

Kasia, 41 lat

reklama
hej, ja jestem po dwoch transferach, jeden nieudany, z drugiego mam córke.
Za każdym razem miałam bolesnosci brzucha jak na miesiaczke, zadnego bólu piersi, jedyne objawy dziwne to była biegunka i było mi bardzo ciepło, mialam cieple ciało.
Ale to 9 dpt, smialo mozesz robic bete! Mnie juz 7 dpt wyszedl test z popoludniowego moczu. Śmialo testuj i betuj i daj nam znac koniecznie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry