reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Ja też byłam dzisiaj w lidlu i trafilam ze bylo jeszcze duzo wloczek. Kupilam 8 paczek i 3 szydełka i paczke drutów. Teraz lece powiesic pranie i skaczyc sweterek a potem zabieram sie za cos nowego ale jeszcze nie wiem co.

no i ja tez bylam w lidlu,ale jakas kiszka zostala....
nie wiedzialam co wziasc i nie wzielam nic...:-p:eek:...
ogolnie ja chec zrobic jakies fajne rzeczy na wielkanoc,a tam wydawalo mi sie ze z tego nie dam rady wiec kupilam w sklepie kordonki czy jak to sie zwie...bo w lIdlu bylo cos podobnego ale kolory mi nie odpowiadaly no!no i to lidlu bylo bardziej na swetr,a ja przeciez nie zrobie swetra:-p

Szalejecie!
Ja kupilam dziewczynkom plaszczyki i teraz dziergam czapki do plaszczykow:-)

Arlecik ta czapeczka niebieska jest cudna.Widze tam peczki?
Powiedz mi jak ja robilas? Straaasznie mi sie podoba!
Dawaj mi tu zaraz opis!!:-D

Kasiuleczka ty tez dawaj to poncho.Kurcze ja chce tez zrobic ale ostatnio czasu mi brakuje..Dziewczynki łobuzuja...
Kasiuleczko ty robisz poncho z elementow?

Chcialabym jakies ladne poncho dla siebie.Nie mam pomysla:-(

Aaaaa zapomnialam.Dziewczyny jak zmierzyc prawidlowo wysokosc glowki?
Od czubka glowy do brwi czy od czubka do uszu ( tak zeby je zakrywalo?)

gastone tak poncho robilam z czesci takich kwadratow,cholera tych fredzli chyba dzis znowu nie zrobie, popoludniu dopadla mnie chec na sprzatanie poxniej obiad poxniej troche poogladalam blogi i tak mi leci:-D na nic nie robieniu. czapke nawet juz dorobilam do poncha a fredzle:wściekła/y:leza.

A z ta miara czapek, ja Olivie poprostu przymierzam i patrze czy juz zakrywa uszy, a jesli komus robie to prosze wlasnie obwod i wysokosc od czubka glowki do brwi( albo wysokosc jakies czapy ktorá teraz nosi dziecko) czasem porownuje z tymi wymiarami z tej stronki z rozmiarami,czasem jak jest ta dolna granica to dodaje z pol centymetra,centymetr np ktos mi podal wysokosc 10cm , a w tabelce przykladowo jest ze dziecko od 0 3 miesiecy ma 10-13cm to ja robie na 11cm.

nooo i skonczylam poncho:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:moje pierwsze:-p
teraz sie pochwale
P1090676_zmniejszacz-pl_285762.jpgP1090681_zmniejszacz-pl_594940.jpgP1090675_zmniejszacz-pl_411096.jpgP1090682_zmniejszacz-pl_979235.jpgP1090685_zmniejszacz-pl_28409.jpg

reklama
Do góry