reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

KasiaGot super!!!! No i tak Kasiuleczko,to ta narzutka.No po prostu piękności.
Ja sobie już wydrukowałam schematy,a M ma w Pl kupic mi wełnę.No trochę jej pójdzie,bo ja chcę w wersji dla dorosłych,na łóżko w sypialni.
My tu gadu gadu,a KasiaGot się spieła i zrobiła.

reklama
Kasiu cuuudenka wyczarowalas;-)

wy tutaj przyszykowane di szydelkowania pelna geba-mam na mysli ksiazki,bo ja to nawet gazetki nie mam zadnej...
planuje zakupic cos w PL;-)

KasiaGot kocyki przesliczne będą się maluchy cieszyć.

Kasiuleczka obrazek jest wilekości 20x30cm. Olivce sie podoba tylko mam nadzieje ze zadziala pomysl i chociarz raz przespi noc bez światła.

U mnie teraz na tamborku jest metryczka i salowe japoneczki ale już mam pomyśl na następny obrazek krzyżykowy dla mopjego Briana bo urodzinki mu się zbliżją. No i oczywiście szydeło też jest w ruchu bo robię coś na wymiankę w żywych kolorach.

Mam nadzieję że jak się tylko uporam z przeprowadzką to będę mogła się pochwalić czymś nowym.
Pozdrawiam

Arlecik moj Max tez spi przy zapalonej lampce.Nie ma mowy o ciemnosciach.To raczej normalne w tym wieky.Dzieci maja ogromna wyobraznie i boja sie roznych potworow, cieni itp:-)

śliczne te Wasze dzieła, ja ostatnio nie mam weny na szydełkowanie, a chciałam zrobić poncho dla bratanicy i może jakąś chuste. A poza tym to ostatnio skurcz mnie łapie w kciuka i nie moge szydełkować, chyba palce się odzwyczaiły

Gastone może i masz racje ale ja z tym muszę jakoś się uporać bo cierpi na tym mój młodszy bo jemu zaś światło przeszkadza a Olivia to nawet pokoiku nie pozwala sobie przymknąć bo mówi że w nocy po domu chodzą duchy. Nie moge młodemu pokoju zamknąć bo my śpimy na górze a dzieci na dole więc jak sie przebudzi to nie będę słyszała.

Oto kolejne moje prace:

Coś dla mojej małej : P5070007a.jpgP5070012a.jpgP5070023a.jpg

oraz szmatki przytulanki :
P5070011a.jpgP5080027a.jpg

a inspirację zwięłam z tej stronki Pebble Fair Trade Crochet Organic DouDou Pixie Comforter Baby Comfort Blanket - BabyCalm - For a calm start to your baby's life - (Powered by CubeCart)

reklama
Do góry