reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

KasiaGot sliczne jaka produkcja czapulek;-):-)

U mnie ostatnio butelkowo
P1100448_zmniejszacz-pl_585571.jpgP1100450_zmniejszacz-pl_79526.jpgP1100453_zmniejszacz-pl_849511.jpgP1100454_zmniejszacz-pl_530932.jpgP1100476_zmniejszacz-pl_998044.jpgP1100474_zmniejszacz-pl_733788.jpgP1100464_zmniejszacz-pl_577567.jpgP1100469_zmniejszacz-pl_791860.jpgP1100457_zmniejszacz-pl_756793.jpg

A od jutra tydzien przerwy od robotkowania chyba bede :hmm:za tym tesknic:-D

reklama
Witam. Mam pytanie do Was, moze ktoras z Was sie zna na maszynach do szycia? :-) Chce sobie kupic, ale totalnie sie nie znam no i nie wiem na co ewentualnie zwracac uwage przy zakupie? Jakbyscie mogly cos dradzic to bede wdzieczna :-)

Witam. Mam pytanie do Was, moze ktoras z Was sie zna na maszynach do szycia? :-) Chce sobie kupic, ale totalnie sie nie znam no i nie wiem na co ewentualnie zwracac uwage przy zakupie? Jakbyscie mogly cos dradzic to bede wdzieczna :-)

jeśli jesteś początkująca w tej dziedzinie to w zupełności wystarczy maszyna taka z Lidla ..ja sama mam taka i nie narzekam chociaż jak dla mnie mogłaby mieć więcej innych ściegów ale bo brakuje mi w niej troszkę ...nie jest to Łucznik który mnie zadowala pod tym względem ale cóż lepszy rydz niż nic jak to mówią:)

jeśli jesteś początkująca w tej dziedzinie to w zupełności wystarczy maszyna taka z Lidla ..ja sama mam taka i nie narzekam chociaż jak dla mnie mogłaby mieć więcej innych ściegów ale bo brakuje mi w niej troszkę ...nie jest to Łucznik który mnie zadowala pod tym względem ale cóż lepszy rydz niż nic jak to mówią:)

didi tzn szyc potrafie, bo w pl mam Lucznika i czesto sobie cos szylam, mimo ze to bylo wieki temu to moze cos zostalo w bance ;-):-)
Ale jakos mnie wzielo ostatnio na szycie to pomyslalam, ze tutaj sobie cos kupie, tylko wlasnie nie wiem jaka? Poza tym w lidlu nie ma ich zawsze tylko bywaja czasem, wiec ciezko trafic. Widzialam w argosie sa, ale co wybrac?!?!

Buy Brother XL2220NT Sewing Machine. at Argos.ie- Your Online Shop for .
z tego co widzialam argos ma ładna oferte maszyn..ja wybrałabym któregoś Brothera albo niezawodnego Singiera :) ale ta najtańsza też jest niczego sobie.. wstawiłam linki maszyn do 200 e. i jak dla mnie to te są ok.:)
Buy Singer 2250 Sewing Machine - White. at Argos.ie- Your Online Shop for .

Buy Brother X5 14 Stitch Sewing Machine - White. at Argos.ie- Your Online Shop for .

Buy Beldray 12 Stitch Sewing Machine with Accessories - White. at Argos.ie

reklama
didi, no wlasnie widzialam te maszyny. Jakies toyoty itp co to kurcze jest? Mi to sie z samochodem raczej kojarzy niz maszyna do szycia :p A singery ponoc bardzo dobre sa, ale z serwisem ponoc klapa, bo tylko w Niemczech, a czytalam w recenzjach, ze potrafi sie cos zdarzyc jednak... :/
Kurcze, no nie wiem. Niedlugo mam ur i chcialam zeby m mi kupil, a ja sie nie moge zdecydowac!

KasiaGot, dzieki za podpowiedz, ale za bardzo nie moge tego znalezc, tzn na amazonie nie ma, na ebaju nie ma... :-(

Do góry