reklama

Holandia

Gosiu...fajnie że jesteś bo dawno cię nie było z nami....:cool2:
A ja właśnie wróciłam z Utrechtu bo musiałam odwieść ciocie - od jutra znowu pracuje na zbiorze jabłek....:-D
A korek kochane był ze 30km...tak że padam na twarz!
Dobranoc...

reklama
Dobry wieczór....:-)

To może i ja się przypomnę.....Bo już nikt nie pamieta...:-(:-(:szok:

U mnie ok....Poza tym, że moja Oli znowu miała wypadek...tymrazem rozwaliła sobie głowę, a dokładnie łuk brwiowy...:szok::szok::sorry::sorry:

Ann głowa do góry...:tak::tak::tak::-):-):-)I nie masz prawa nawet tak myśleć, że jesteś złą matką...Poprostu musisz poznać swoje kruszynki i ich potrzeby!!! i nie bój sie prosić o pomoc....

Anetko moje najszczersze kondolencje dla ciebie i męża....:-(:-(:-(

Mamo Mikołaja również serdecznie gratuluję!!!!!:-):-):tak::tak:;-)

Karolka a ty jeszcze w PL?

A to moje szczęścia....

Załączniki

• IMG_0037 - Kopia.jpg
    IMG_0037 - Kopia.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0070 - Kopia.jpg
    IMG_0070 - Kopia.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 38
Dzień dobry....
Pauka ty to masz ...z tymi wypadkami!:szok:Dobrze że sie tak skończyło....
A co tak rzadko do nas zaglądasz?:-);-)
Nikt o Tobie nie zapomniał kochana - ciagle tu czekamy!:-D

Dobry

pauka a co to za minka nad tym torcikiem :-)
Agasta kuzynka byla 2 godzinki i pojechala.Prawie nic nie tkneli z obiadu,ale co sie dziwic.Zawsze jak wiesz szykowalam super wyzerke na ich przyjazd,pieklismy cala karkowke i do tego jeszcze kotlety z piersi kurczaka,ziemniaczki i 2 rodzaje surowek,a tym razem ugotowalismy ryz do tego ryba i szpinak :-) stwierdzilam,ze nie bede sie wiecej stawiac jak Pani.Hubert wcinal ze smakiem,az ktos powiedzial czy mu ta rybka smakuje a on na to :szok::szok::szok:TO TO JEST RYBA???ale jadl dalej.Podobno prawie nigdy ryby nie jadal :-D:-D:-D jak wychodzili to chlopcy dostali jeszcze po kanapce z rybka,tak zasmakowalo.
Poza tym to malo bym sie z nia nie poklocila :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o wychowywanie dzieci.Powiedzialam jej ze za malo poswiecala zawsze czasu chlopcom,a ona ze dom musi utrzymywac.Ja jej na to,ze jakby mniej wydawala na PlayStation i gry to by miala wiecej na dom i by tyle nie musiala pracowac.Ale jej wiecznie malo.Ona twierdzi,ze poprzez komputer,gry itp.wynagradza im to,ze jej dla nich nie ma:szok::szok::szok::-(:-(:-(

No dobry mykam bo strony by zbraklo jak bym miala tu tak wszystko opisac:-D

Jessy spi wiec mam sek.dla Siebie,poczytam;-)

Dzien dobry
ale piekne foteczki, dziewczyny!
My wczoraj bylismy w Zoo, w Artis w Amsterdamie. Ale bylo cudnie :)
A dzis w nocy jedziemy na 4 dni do domku do Normandii w POlnocnej Francji.. Wiec u nas szal przygotowan!

Sencilla bylam w Normandii rewelacja, jak bedziecie gdzies blisko Deauville to koniecznie odwiedzcie to miejsce nazywane drugim Ceaness piekna plaza tam jest miasteczko tez urocze choc snobistyczne bo same gwiazdy tam przyjezdzaja...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry