Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Koreczki tez fajny pomysł

Zaliczyliśmy też zakupki ,jutro troszke domek ogarne i wolne
A dla siebie samej nie bede piec bo mi przybedzie na plusie jak bede musiala cala blache sama wcinac 
musze wybrac sie w Pl na jakies badania

ostatnio bylam u lekarza i powiedzial ze "dzisiaj dostanie pani na pewno @" a tydzien jeszcze czekałam... nie moge trafic na porzadnego lekarza:-(
sama chciałabym tam jechac;-)

W jakiej dzielnicy teraz mieszkacie
Może bliżej mnie

:-)

Dziś nawet udało mu sie powiedzić zdanie "mama pa kom"

tzn mama choć patrz

W ogóle nie mieszam mu języków, mówię do niego tylko po polsku, ale Niko jak się z nim bawi to się zapomina i po niderlandzku gada, nie wiem czy to już dobrze czy źle
Zauważyłam, że ten niderlandzki jakoś mu szybciej do "głowy wchodzi"
. 

, Ania ma rację, zdjęcia BOSKIEEEEE

Cudowne widoczki

Jeśli mogę prosić to poproszę namiary na ten domek na wsi i w przybliżeniu cenę za dobę
Za rok musimy tam pojechać;-):-)

, ja myślałam, że ona dopiero za miesiąc, a dziś pytam się jej na kiedy masz termin, a ona że za tydzień

Ja to może olbrzymem nie byłam, ale taka popuchnięta, ociążała, byłam i to w 8 miesiącu, a ona mówi, że nic jej nie jest, nie czuje się jakby miała rodzić za parę dni

:-):-):-) Tylko w brzuszek jej poszło, ślicznie wygląda
:-) A moim Oliwierkiem jest zachwycona, że to takie kochaniutkie dzieciątko

, zmęczona jestem tym tygodniem jak jasna cholera
, a jeszcze mój upadek ze schodów moje plecy do dziś czują, chyba porządnie sobie je potłukłam
:-
Przepraszam, że dziś tak haotycznie,ale zmęczeniem się mogę usprawiedliwić
Dziś w szkole przy komputerze zasypiałam
oooo zapomniałam..., Beauty jak tam w szkole???? Którą już książkę przerabiasz???
gdy moje dziecko ma kaszel to ciągle zaglądam do łóżeczka czy oddycha i czy sie nie dusi

:-

ale nadal kombinuje w krótkich zdaniach tyle że wzbogacił słownictwo!;-)
i mam sie nie martwić....Czasami moja latorośl bawi się sama a czasami szuka przyjaciół ale szybko się uczy i daje rade!

a ja sobie tu siedzę bo mój dopiero wraca rybek więc czekam na niego!