reklama

Holandia

OLIWKO

Życzę Ci tyle spokoju, ile tylko potrzebujesz,
tyle szaleństwa, aby życie nie wydawało się nudne,
tyle szczęścia, abyś nie oszalał z nadmiaru
i tyle smutku, aby równowaga zachowała się po wsze czasy,
zaś miłości ponad wszystko.
STO LATEK!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• 2609-1.jpg
    2609-1.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Witajcie...:-)
My dziś śiwętujemy...Tzn. już wczoraj była część gości, ale na resztę czekamy jeszcze dzisiaj....:tak::tak::-)

Beauty mój tort to przy Twoim się chowa....Mistrzowstwo!!!!:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Ja niestety nie mogłam znaleźć barwników, ale miała kolorowe pisaki cukrowe....:tak::-) A poza tym to coś nie mogę fotek dodać przez Dodaj załączniki....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(:szok::szok:

Anetko i Ann w imieniu Oli bardzo dziękuję za życzonka!!! :-D:tak:

Kochana Oliwko.... STO LAT,STO LAT!

U mnie też wszystko już gotowe...na przyjscie gości!
Zdecydowalismy się zrobić imienki męża tydzien wcześniej żeby mama się załapała!:-D
Poza tym zrobiłam 113 pierogów ruskich i zamroziłam na specjlne obiadu kiedy nie mam czasu nic kuchcić!:-)Jutro jeszcze tylko z trskawkami ...i moge spac spokojnie!:tak:
Ale tu ruch na forum,pomimo weekendu!

Ostatnia edycja:
Oliwko wszystkiego najlepszego!!!!:-)

czarna smoczyca
ale mała jest śliczna :-)

a ja własnie jestem po obiadku , Seba odmówił obiadu i nic mi nie chce jeść :crazy:
niech te trójki mu w końcu wyjdą :shocked2:
jutro jedziemy na te hale do Leiden poszperac w rzeczach :-D

No Czarna ale Ci pannica rosnie:tak: a ja wlasnie po przedstawieniu udalo sie i wszyscy sie smiali-najbardziej obawialysmy sie ze nikt nie zrozumie naszego zartu -tym bardziej jak sie go opowiada po niemiecku

Olka sto lat!!!

Niunia szerokiej drogi, moze zalapiecie sie na snieg :-)
Anna gratulacja udanego przedstawienia
Pauka nalepsze zyczonka dla Oliwci
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!

A ja tym czasem przerabiam proces zaplodnienia :-) i na zadanie musze napisac od czego zalezy plec dziecka :-D

Aniu a masz jakies pamiatki z twojej pierwszej roli??Tez bym to chciala zobaczyc:-D
niunia szerokiej drogi i postaraj sie troszke odpoczac,wykorzystaj jak najlepiej ten tydzien
olgunia milego szalenia jutro,daj si poniesc :-)

a my ogladamy sobie Piratow z Karaibow,Mala spac nie moze bo a to glodna i zanim zdarzy zasnac to siku a potem kupa i tak udalo jej sie jedynie 2 razy zdrzemnac po pol godzinki od 11 :szok::szok:ciekawe kiedy odleci??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry