reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Sencilla dałam czerwone wino
:-)
Uciekam spać, bo jutro z dzieciaczkami do szkoły, a z przyjemnością bym pospała
Karola ja mówię tak "dla chcącego nic trudnego"
Jakbyś miała piekarnik to też pewnie byś pichciła
:-). Karola nie ma związków idealnych
, jesteście daleko od siebie, stres negatywnie wpływa na człowieka . Będzie dobrze
Kiedy J wraca
Kolorowych snów

:-)Uciekam spać, bo jutro z dzieciaczkami do szkoły, a z przyjemnością bym pospała

Karola ja mówię tak "dla chcącego nic trudnego"

Jakbyś miała piekarnik to też pewnie byś pichciła
:-). Karola nie ma związków idealnych
, jesteście daleko od siebie, stres negatywnie wpływa na człowieka . Będzie dobrze
Kiedy J wraca
Kolorowych snów

Robale
Fanka BB :)
Dzień dobry, nikogo jeszcze nie ma 
Sencilla i ja się przyłączam do kciuków

Sencilla i ja się przyłączam do kciuków

Dzien dobry!
Pół nocy śniły mi sie łatki owsiane z mlekiem!
więc sobie dziś zrobiłam i aż dwa talerze wrąbałam!
Sencilla ta oferta to coś dla mnie...tyle że ja jestem bardzo usatysfakcjonowana z mojej legalnej pracy- bo mam taki układ jak Aneta!
Znam tam wszystkich ...a tych co nie znam to oni mnie znają..bo Meike ciągle o nas papla!:-)
Może Ann?
Ser sie rozmroził...więc trzeba go przemieliś i do dzieła!Ale najpierw na zakupy z mężusiem!
Aneta ja myśle że te wiśnie z AH będą pasowały do tego toru boja je tez uzywam i są gęste!
Karola ja z moim przez telefon to 80% naszych kłótni przrobiliśmy!
Nie martw sie...
Sencilla trzymam kciuki też!!!!!!!!!!
Miłego dnia...
Pół nocy śniły mi sie łatki owsiane z mlekiem!
więc sobie dziś zrobiłam i aż dwa talerze wrąbałam!
Sencilla ta oferta to coś dla mnie...tyle że ja jestem bardzo usatysfakcjonowana z mojej legalnej pracy- bo mam taki układ jak Aneta!
Znam tam wszystkich ...a tych co nie znam to oni mnie znają..bo Meike ciągle o nas papla!:-)Może Ann?

Ser sie rozmroził...więc trzeba go przemieliś i do dzieła!Ale najpierw na zakupy z mężusiem!

Aneta ja myśle że te wiśnie z AH będą pasowały do tego toru boja je tez uzywam i są gęste!
Karola ja z moim przez telefon to 80% naszych kłótni przrobiliśmy!
Nie martw sie...Sencilla trzymam kciuki też!!!!!!!!!!
Miłego dnia...
dzien dobry
ja juz mam prawdziwy weekend. po pazurkach i po lunchu, rano o 8 poprasowalam, pranie juz rozwieszone i takimsposobem przed dziesiata mialam juz porobione co palnowalam na dzis :-)
wie cteraz blogie lenistwo, ale slonko tak suepr swieci, ze chyba pojde cos w ogordku porobic
tylko zimno troche bo zaldwie plus 3 i wiaterek powiewa
ja juz mam prawdziwy weekend. po pazurkach i po lunchu, rano o 8 poprasowalam, pranie juz rozwieszone i takimsposobem przed dziesiata mialam juz porobione co palnowalam na dzis :-)
wie cteraz blogie lenistwo, ale slonko tak suepr swieci, ze chyba pojde cos w ogordku porobic

tylko zimno troche bo zaldwie plus 3 i wiaterek powiewa

karola82_82
mama slicznego Michałka
Cześć
Aneta J dziś przyjeżdża ale niestety albo stety
w poniedziałek znów jedzie
Sencilla ja też już nie raz miałam ochotę się wynieść ...a najlepiej do polski do mamusi

Agasta ty to szybka jesteś ja o 10 dopiero po śniadanku byłam
Ania to teraz tylko odpoczynek
Aneta J dziś przyjeżdża ale niestety albo stety
w poniedziałek znów jedzie
Sencilla ja też już nie raz miałam ochotę się wynieść ...a najlepiej do polski do mamusi

Agasta ty to szybka jesteś ja o 10 dopiero po śniadanku byłam

Ania to teraz tylko odpoczynek

anna117
Fanka BB :)
A u mnie weny brak do pisania tez slonko ale i wiaterek ..u mnie dzis generalka w lazience...kurczak z frytami na obiad..i tyle...poza tym mala znow marudzi...
reklama