Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Aniu jak tam wysypka??Znikla??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ale siedzenia tutaj samej mam dość Dawid się zrobił nieznośny codziennie od rana jak się tylko obudzi urządza taki płacz że 

sam nie wie o co mu chodzi 

jak wroce wiec postanowialam posprzatac im przed wyjazdem...

witam w ten pochmurny dzień
u nas nieciekawie, wiki zaraziła sie od znajomej córki i ma gorączke- pierwszy raz w zyciu ma taka wysoka 39st.
mamo mikolaja- tutejsi lekarze lekcewazajaco podchodza do wszystkiego
aniahaven- zmieniliscie imie na biletach czy lecisz sama?
agnes- najlepiej wyjechac na noc zeby malenstwo sobie spalo
paulinaanna- odpoczywaj ile mozesz;-)

nieproporcjonalna do zmian!
to dla mnie dużo zwłaszcza że mała nosi to samo nazwisko co tatuś i przecież nie zmieniło to dnia i trasy lotu... No cóż życie!!!
Najlepsze jest to że w PL nie widzą że Karcia przyleci zamiast mojego męża...już widzę opadniętą szczęke mojej młodszej siostry bo one sie uwielbiają!

Było fajnie, dzieciaczki się wybiegały, pograliśmy na łące w piłkę, ale dla moich dzieci widocznie to za mało, bo zmęczone nie są 

(odpukać na wszelki wypadek) Od tamtej pory nie podarł ani jednych 
:-) Widocznie czasem i dziecku taki "wstrząs" jest potrzebny. Na początku miałam wyrzuty sumienia, ale później stwierdziła, że krzywda mu się nie stała, a z pewnością wyciągnął:-) z tego konsekwencje 

Na głowę upadli 

Dawidek z pewnością zauważył, że mama ma dla niego mniej czasu i dlatego się tak zachowuje
Zawsze mama była tylko dla niego, a teraz nagle musi się mamą dzielić - to nie jest łatwe dla dziecka
Postaraj się go bardziej zaangażować w pomoc np Dawidku teraz musimy zmienić Julce pieluszkę, pomożesz mamusi
Podaj krem i pieluszkę no i pochwała musi być, jaki Ty jesteś kochany pomocnik mamusi :-)

Szczęśliwego lotu i udanego urlopu życzę