reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Bira odpoczywaj teraz:tak:Mnie też się podoba to imię:-)
Aniu nie jesteś sama w tych po słonecznych bólach :tak:Mnie też wszędzie piecze:sorry::confused:

reklama
Bira odpoczywaj teraz:tak:Mnie też się podoba to imię:-)
Aniu nie jesteś sama w tych po słonecznych bólach :tak:Mnie też wszędzie piecze:sorry::confused:

Karola ja zakupiłam jogurt naturalny bo kwaśniego mleka nie było...poza tym mam jakis środek homopatyczny na poparzenia słoneczne i mleczko nawilżające...tym sie na razie ratuje! Jutro ide do położnej jak mnie zobaczy to szoku dostanie...ups...

Aniu ja jak byłam w ciąży to na krótkim spacerze mnie tak spaliło ,że jak poszłam do pracy to ludzie się za głowy chwytali:sorry::eek: A jedna babka pojechała i mi kupiła krem 50-tkę:tak:

dobrej nocki i pięknego jutrzejszego dnia....ja do pracy z rańca:tak:

witajcie dziewuszki :)
no kawałek czasu mnie tutaj nie było i ciężko mi ogarnąć cokolwiek ale przeczytałam uważnie posty :)

u mnie same nowości :) pogoda przecudna! wrecz zyc sie chce! dzisiaj zakupilismy nowy samochod :D duzy i rodzinny :) nie bedzie probelmu, zeby przewiezc wozek czy wieksza ilosc bagazu :)
autko to KIA CARNIVAL :)
dzisiaj cały dzień w aucie, ale było warto :) przez szybe opalilam sobie buzie tylko z jednej strony ;p hehe i mam takie slodkie odbicie od okularow. Nie zdawalam Wam relacji, wiec:
w zeszlym tyodniu mialam USG polowkowe ;) wszystko jest cacy. maluszek wazy juz 471g i kawal chlopa z niego :) Nazywal sie bedzie KUBUŚ :)
ogolnie przytylam malo, bo moze ze 3 kg jak na ten okres ciazy. bede rodzic tutaj- w Holandii. Porod polikliniczny w szpitalu. Jakos bezpieczniej sie bede czula - psychicznie i fizycznie... bo to pierwsze dzieciatko i to tak daleko od domu...

Dziewczynki, mam do Was pyranie, a raczej do mam, ktore mają już pociechy. Jak wyglada sprawa obywatelstwa dziecka urodzonego w Holandii?? dodam, ze i ja i maz jestesmy Polakami.

Hej...

Ja właśnie wsuwam śniadanko i ...pędzę do szkoły!:-D Po drodzę musze dzieciaki podrzucić też...wogóle to mam dzisiaj cięzki dzień przed sobą i długi bo dużo pracy i jeszcze wizyta u położnej!:tak:
Do domu pewnie wpadne ok 18.00....Ae już zdążyłam o 5.00 poprasować pranie klientce więc jedno mam z głowy!:-)

Carinio ja też mam takie okularki ze słońca i wyglądam komicznie...:sorry2: a co do obywatelstwa to mały dostanie obywatelstwo polskie!:tak:Widzę że w końcu drugi chłopczyk w gronie forumowym bo tak to same dziewczynki! GRATULACJE!

hello
a ja musze sie pochwalic ze moaj star ma juz pol roczku...a to foty z basenu z soboty

Załączniki

• DSC00169.jpg
    DSC00169.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 55
  • 1.jpg
    1.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 55
Dzień dobry :-)

U nas wyjątkowo wczesna pobudka, ale młoda poszła spać o 17:30, wiec miała w sumie prawo obudzić się po 6... Ale ja się nie wyspałam. Wczoraj wieczorem dostałam jakiegoś potwornego ataku duszności, nie mogłam złapać oddechu, wiec dyszałam jak Birra w upale... masakra, nie mogłam sie na nogach utrzymać i miałam wrażenie, ze za moment zemdleję... Stary prawie zszedł,ale po pół godinie jak sobie poleżałam trochę mi przeszło... Chyba wczoraj przesadziłam ze spacerkami i słońcem...

Ania, u nas na szczęście kosmetyczny był otwarty, wiec zaopatrzenie zrobiłam, bo przypaliłam sobie ramiona, do tego tak nierówno, że wyglądam jak muchomor... A byłam kremem 50 posmarowana ;-) Córeczka mi pożyczyła ;-)

Karola, miłego dnia w pracy :-)

Anna, ale masz pływaka :-) Super w tych rękawkach wygląda :-)

Carinio, gratuluję nowego autka :-)

Dzien dobry
my wczoraj bylismy z zoo i mala caly dzien oka nie zmruzyla bo taka zafascynowana byla zeirzatkami, za to wieczorkiem o 18:20 juz spala :-D i mimo wszystko dzisiaj wstala o 7:10 :-)
a to kilka zdjatek z naszje wyprawy

Załączniki

• IMG_5293.jpg
    IMG_5293.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_5261.jpg
    IMG_5261.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_5290.jpg
    IMG_5290.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_5287.jpg
    IMG_5287.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_5259.jpg
    IMG_5259.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 57
Njabardzioej spodobala mi sie malpa calujaca sie z posagiem i dzwonnik z Notherdame :-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_5351.jpg
    IMG_5351.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_5319.jpg
    IMG_5319.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_5301.jpg
    IMG_5301.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_5323.jpg
    IMG_5323.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_5346.jpg
    IMG_5346.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_5317.jpg
    IMG_5317.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_5315.jpg
    IMG_5315.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_5304.jpg
    IMG_5304.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_5330.jpg
    IMG_5330.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_5333.jpg
    IMG_5333.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
no jaka Claudia jest śliczna!!!!

Michaś też zadowolony na zdjęciach;)

a ja jade na badanie krwi i czekam za michałem ale on stoi w korku i nieweim o której bedzie bo jeszcze nie dojechał tam gdzie miał:wściekła/y:

niewiem jak na nowym forum wkleic zdjęcie..

ok już wiem;) pokaże wam zosię na rybach

Załączniki

• zosia na rybach 004.jpg
    zosia na rybach 004.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Do góry