reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
ale sporo czasu mnie tutaj nie bylo, nawal roboty w domu, przygotowania, wizyty w banku, u lekarza itd... tragedia, ale chcielismy sie wam pokazac moje drogie holenderskie mamy :)
23t3d plus 5 kg
Obraz 005.jpg

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry wszystkim

Nad Morskim Okiem siedzi stary baca. Przechodzący turyści pozdrawiają go i pytają:
- Co tu robicie?
- Łowię pstrągi.
- Przecież nie macie wędki!
- Pstrągi łowi się na lusterko.
- W jaki sposób?!
- To moja tajemnica. Ale jeśli dostanę flaszkę, to ją wam zdradzę.
Turyści wrócili do schroniska, kupili butelkę wódki i zanieśli ją bacy. On tłumaczy:
- Wkładam lusterko do wody, a kiedy pstrąg podpływa i zaczyna się przeglądać, to ja go kamieniem i już jest mój...
- Ciekawe... A ile już tych pstrągów złowiliście?
- Jeszcze ani jednego, ale mam z pięć flaszek dziennie

Bry!

Piękna pogoda sie zapowiada...;-)

Carionio wyglądasz czarująco.....:tak:

Czarna od rana w dobrym humorze..... zaraź mnie bo się nie wyspałam dzisiaj!:-D

Dzień dobry :-)

PaulinaAnna, gratuluję synka :-) Niech się zdrowo chowa i szczęśliwie idzie przez życie :-)

Robale, śliczna mordka :-)

Carinio, super wyglądasz :-)

Ania, dobrze, że u Ciebie z żyłami ok. Ja zaraz po przyjeździe muszę iśc do rodzinnego, a jak ten nic nie wymyśli, to czeka mnie gin. Jak na razie położna jest przerażona wizją mojego porodu, że będę miała powtórkę z rozrywki... Już nie mówiąc o mnie ;-)

My się powoli pakujemy. Dzisiaj ostatnie zakupy, musimy dokupić ciuchy Indze i buty, trochę jedzenia na drogę i jakieś pierdoły dla rodziców i jutro do PL :-) A w środę fruuu na wakacje :-) Jak zaświecę moimi nogami na plaży to pół wczasowiczów padnie na zawał ;-)

Ania to wlasnie na poprawe humoru dla wszystkich niewyspanych mamusiek i przyszlych mamusiek.Moja pociecha obudzila sie dzisiaj o 4:50 wypila flach zasnela i wstala o 6:00:tak:ale dla mnie to prawie codziennosc.Jessi prawie nigdy nie daje mi pospac dluzej niz do 6,a w ciagu dni....

Załączniki

• mozna i tak.JPG
    mozna i tak.JPG
    45,6 KB · Wyświetleń: 65
  • poskladana.JPG
    poskladana.JPG
    52,8 KB · Wyświetleń: 68
  • a reszte dnia to juz na nogach.JPG
    a reszte dnia to juz na nogach.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 66
Czarna fajnie że piszesz kawały, zawsze dodatkowa rozrywka :-)

carinio ślicznie wyglądasz, a brzusio cudne :tak:

Bira ale się usmiałam z bialych nóg, nie Ty jedna je wystawisz :tak: udanego wypoczynku ale to od środy;-)

Ann jak dziewczynki

Natka, Aniahaven jak się czujecie, kiedy tak ciepło?

Sencilko a co u Ciebie, dawno nie widziała postów Twoich

Pauka, Agasta co u Was

mamo Mikołaja jak malutka, Mikołaj do przedszkola chodzi?

Karola jak na plaży, pewnie siedzicie jak okazja

reklama
Witam mamuśki ! To ja mam najlepiej moja gwiazdka chodzi spać o 20 i śpi 9 rano ,nie zazdroszcze wam takich pobudek. Jednak niedługo mi sie skończy bo zdecydowałam sie iśc na 6 tygodni do pracy ,nie mam pojęcia jak ja dam rade wstawac o 5.30:-(Nie pracuje juz 4 lata także ciężko bedzie:-)

Do góry