Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Carinio pewnie ze kazde dziecko inne.... ja sobie mojego tak ustawiam bo mi tak wygodniej teraz z cała trójka.. i chce wrócic do szkoly wiec musimy opracowac pewien rytm... a w nocy tez mam takie karmienia jak ty...:-) raz jeden moje dziecie przespało od 20.00 do 3.30 bez cyca..ale mój cyc pekał...
Ja pije kawka własnie z małym na reku i zaraz idzi spac...wiec nie dam rady wiecej naklikac jedna reka, uciekam...
miłego dnia,pa.
Karola żebyś wiedziala ze tak jest!!! Rąk też brakuje ale nie narzekam bo ciągle wesoło i wszędzie ich pełno a ja o takiej rodzinie sobie marzyłam...do szczęścia potrzebuje jeszcze psa, bo kury chce kupic na wiosnę!!!! :-):-):-)
witam
weekend sie zaczal a ja przeziebiona wczoraj tez bylam u lekarza z tymi moimi oczami i od razy wypisala mi skierowanie na testy alergiczne normalnie szok zeby na stare lata jeszcze alergikiem zostac
Czarna Smoczyca widac ze malej sie spodobal, moj Daan tez bardzo lubi psy i wogole zwierzeta ale ta siersc w domu
Aniu ty powinnas gospodarstwo wynajac ;-)fajny pomysl z tymi kurami, dla dzieci frajda a ty jeszcze jajka za darmo bedziesz miala:-)