Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MamoMikołaja ja osobiście uważam że jak dzieci są kilka godzin u opiekunki to nic złego a wrecz przeciwnie - mamy często są przemęczone i w pracy nabierają dystansu do pieluszkowych problemów....
Erni jest np 2 x w tygodniu po 2,5 godz i naprawde jest szczęśliwy
A propo szczęście dostałam dziś na konto kase za macierzyńskie!!! ;-)
Happy jestem że nawet fakt że mi każa oddać do belastingu 250 euro za zorgtoeslag dzis nie zepsuje humoru... hahha...
Karola no Victor rośnie jak na drożdzach... ostatnio ważył 5350g ateraz ...6630g i urósł 5cmPłakał biedaczek po szczepinu i ma gorączke..
Carinio jak wy sie macie?
Witam,
Ja nie robię ankiet, tylko tyle co miałam dam, jutro przyjeżdża kurier. Jeszcze się zorientowałam, że ten Pan Maciek ma pl numer a ja dzwoniłam i smsy wysyłałam, z abonamentu mam drogo na pl numer
Karola to nie lenistwo tylko brak męża w domu
carinio jak malutki się ma
Zdrówka dla choruszków
Anetko u mnie kurier wczoraj był wiec teraz do ciebie zmierza....:-)
Karola a propo męża to ja mojego juz ponad tydzien niemam bo dalej jest w pl formalności zalatwia po pogrzebie.Ojciec jego byl rozwiedziony i nie miał nikogo wic on teraz musi wszystko po nim pozamykać a to wszystko tyyyyyyyle trwa że szok.. moze wróci we wtorek ...może ale i tak bedzie za 2 tyg musiał po to by coś podpisać w urzędzie skarbowym jechać...
Witam Was kochane:-)
jutro feest a ja jeszcze w proszku Do tego bałagan po remoncie
Aniu u mnie dziś rano był Pan po ankiety i nawet pomógł mi skrobać w aucie szyby od lodu :-)
Kupiłam dziś płytę cd "Junior Sintfestivak" w Blokker za 4e - polecam
Moi chłopcy uwielbiają "sinterklaas kapoentje" i "sinterklaasje bonne, bonne, bonne":-)
Miłego dnia Mam dziś dobry humor sama nie wiem dlaczego;-)
Ja już ma weekend!
Prankosie wyprało - zakupy zrobiłam a mama jak byłam w szkole caly dom posprzątała... cisto jeszcze mamy więc totalny luz...
Anetko no to miły pan ze ci pomógł u nas tez zmroziło szyby...dla dzieciakw też znalazam fajny CD z dugiej ręki SINTERKLAAS LIEDJES ZA 1,5€...
Repertuar chyba wszystkie lubią ten sam..
A gdzie sie znowu wszystkie podziewają?
Ja mam pytanie czy ktoś zna dobry!!!! przepis na pierniczki??? może u kogoś w domu sie piekło i mu dobre wychodziły bo chce z dziećmi na choinke upiec a w tamtym roku beznadziejne smakowo mi wyszły!! Jak kamienie...
Bardzo proszę....:-)