Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny mam takie pytanie orientuje się ktoś czy można być zameldowanym w Holandii jak się nie pracuje????????
zawsze mozesz szukac pracy

pogadamy a dzieci się razem pobawią 

BRY
MamoM to gdzie Twój J pracuje teraz?
u nas od rana wojna z naszymi współlokatorami. Kolejny raz coś wywinęli, mieszkają z nami holendrzy, którzy nie dość że sikają nam na drzwi, to raz wieczorem wpadł do nas do pokoju bo myślał że u nas toaleta jest, ( oczywiście on i jego baba się wyparli wszystkiego ). nasikał na krzesło po czym zwalili na naszego psa, chodzą pod nasz prysznic bo ich nie chce im się posprzątać, pod naszą nieobecność podbierają nam przyprawy, kawy pozabierali. No dziś to mój M nie wytrzymał. Rano wstaje patrzy do kratki z piwem a tam brakuje ok 8 piw, chleb zjedzony nasz. Pyta się ich czy coś wiedzą na ten temat oni jak zwykle że nie, no to M mówi że mieszkają z nami ostatni miesiąc i muszą się wyprowadzić, bo tak już nie może być. A ona wiecie co zrobiła, oskarżyła nas o kradzież koszulek białych i czarnych. No wyśmiałam ją, mówi M chcesz śmiało idź do pokoju zajrzyj ale ich tam nie znajdziesz. zamkła się i poszli mieszkania szukać. No jak tak można, nie dość że codziennie pili do upadłego, syfili, w butach wchodzili na sofy, to jeszcze to. Ale jak to ona powiedziała Polacy to są brudasy, najgorsi ludzie, bo stwarzają problemy. mówię wam byle jak najszybciej się wynieli
bedą drinki, winko szampan... owoce morza i inne przekąski!