reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

he,he...ciekawa jestem co Twoja teściowa powiedziałaby mi, jak mój Tymek słucha ze mną np. Andrea Bocceliego albo Erosa Ramazzotti... to pewnie jak heavy metal dla niego:eek:...

hehe;-) No to mój mąż jak usłyszał od swoich rodziców, że Fasolki to zbyt agresywna muzyka, to powiedział, że Janek juz zaprawiony...bo my oboje z mężem lubujemy się w rocku i ostrzejszym graniu, a Janek doskonale usypia przy takiej muzyce;-) Na co teść zrobił mniej więcej taką minę....:szok:

morgenrood, jaki piękny tort! Wow! Zazdroszczę talentu. Ja nie umiem piec, a piekarnika jak na razie się nie dorobiliśmy.

Tak sobie powoli wyszukuję wnecie info na temat przecierów dla niemowlaków itd. I zastanawiam się, czy jednak sporo sama nie będę robić. Trzeba będzie zakupić chyba blender. Jakiś polecacie? Drogie to to?

reklama
witam, ja dzis bylam w domu jedyne 50 min od 8 rano do 22.15..
najpierw w pracy, a pozniej w szkole...padam...
Magdalena 81, widze, ze nasze dzieci sa w tym samym wieku-tydzien roznicy :tak:

Witam
Morgenrood piekny torcik:tak:
Gosiu witaj w domu.
Sencilla odpoczywaj kobieto!

Michal jescze nie spi prze ten wstretny kaszel:no: Jutro lub pojytrze zalezy kiedy bedzie miejsce ide do lekarza ,jak zmow nie dadza zadnego leku to rozniose ta przychodnie:wściekła/y::wściekła/y: Znacie jakis dobry syrop hol na suchy i meczacy kaszel?

Hej
i znow dzis powtorka,polowe nocy nie spalam i malutki tez co chwile sie budzil,u nas tak wieje ze szok moze to dlatego. Moj M tez mowil ze nie mogl spac,a jak u Was.??Wczoraj bylismy u lelarza,i plucka czyste uszka tez oki,wiec tylko katarek i lekko kaszelek-samo przejdzie,dobrze ze sie upewnilam.Teraz dalej domowe kuracje.
Morgenrood piekny tort-zglosze sie do Ciebie z zamowieniem ktoregos razu,co??A jaki smak??
Gosiu zapraszam do mnie na kawe jesli masz ochote,przyznam ze nigdy nie pieklam piernikow,moze bysmy razem cos wymyslily,bo mam piekarnik elektryczny razem z gazowka!
Sencilla odpoczywaj moze wiecej,juz Ci pewno ciezko a Ty ciagle tyle roboty masz!-biedna
Iguana ja kupilam blender ale jeszcze nie uzywalam moze w tym tyg. sprobuje sama cos ugotowac malemu,to Ci napisze,ale od znajomej slyszalam ze jest ok.

milego dnia...

Piękny tort :) Dobre są takie w stylu angielskim? Bo nigdy nie próbowałam :)

Ja też mam mikrofale z piekarnikiem. Ciasta póki co nie piekłam ale pizza wczoraj wyszla super :)

Moja MIśka okazało się, że jej już 7 ząbek wychodzi. Dlatego marudna była :) a na dodatek ten wiatr daje w dupe! Dziś co chwila się budziłam w nocy. Myślałam, że dach nam porwie. Co mieszkamy na poddaszu. uhhh... kosmos

witam, jejku ale pogoda leje na całego:(
Iguana ja mam blender z philipsa 600 wat,chyba 45e kosztował, dla mnie super, bo synkowi gotuję sama od początku,więc blender chodzi dzień w dzień.
Sencilla ale Ty zapracowana jesteś, skąd TY masz tyle siły i to będąc w ciąży?
anp mój też niedawno miał katar, trzymało go z tydzień no i samo przeszło.
7axe7 mojemu przedwczoraj 8 ząbek wyszedł i też marudny był.
karola zdrówka dla Michałka, ja z syropem nie pomoge.

my wczoraj byliśmy na szczepieniu, mały już waży 10 kg, następne szczepienie dopiero pod koniec stycznia.

miłego dnia

Ostatnia edycja:
anp miałam pare przepisów, trochę się radziłam co można a co nie, (na początku), a z biegiem czasu z głowy już robiłam, raz takie warzywko, na drugi dzień inne.Jak znajde to Ci wyśle z czego troszku korzystałam.

Iguana_ ja mam taki Ostrzeżenie o przekierowaniu dałam za Niego 30euro :) W zupełności wystarczy żeby zrobić Małej jedzenie :)

anp polecam książkę Annabel Karmel's "Baby and toddler meal planner" .. Dostałam ją w sobotę od koleżanki i jest super :) a tak to małej daje to co jej smakuje. wcześniej lubiła papki ale ziemniak i marchew a teraz zupy ala rosół, żurek, pomidorowa, ziemniaczkowa, brokułowa... uwielbia mandarynki które niby się daje po roku czasu. i na wieczór grysik z jogurtem truskawkowym i biszkoptem. Oczywiście robię grysik na zwykłym mleku, który niby też jest od roku czasu. Ale ja stwierdzam tyle, dałam raz nic się nie dzieje więc nie będę szła wzorowo książkowo z regułami żywienia dziecka :)

Pozdrawiam.! bIOre się za mielone!

reklama
aa.jpgDzieki!Ja upieklam babke,teraz robie grochowke,a zaraz mam zamiar zabrac malucha na strych bo musze poprasowac,a juz sie obudził -pierwsza drzemka za nami!!A tak Alex byłubrany 6 grudnia- dla Sw.Mikolaja

Ostatnia edycja:
Do góry