• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Czuje się fatalnie! Dreszcze, Zimno mi... Póki co bez temp. Najgorsze jest to, że tabletki przeciwzapalne się skończyły. Robię herbatę z cytryną i miodem i kładę się do spania ;/

Dobranoc Kochane :blink:

reklama
Dzień dobry!-ostatni raz w tym roku.!
Jaka tu cisza>........:baffled:
7axe7 jak sie czujesz???Jak po nocy no i jak malutka?
Iguana Twoj pomysł u mnie tez znalazl miejsce,nic nie robie i moj M tez,rano tylko ogarnelismy po wczorajszych urodzinach i leniu****emy!A fotki świetne!
Gosiu to sama w dzis bedziesz wieczorem??A jak malenstwo kopie???

Kolezanki w Pl pewno dzis na bale sie wybieraja....

Alex jak zawsze głodny....

P1080385.jpg

sylwester1-.jpg

Pragnę złożyć żarliwe życzenia:
szczęścia, zdrowia, wielkiego powodzenia.
Oby troski zginęły w mroku,
podczas nadchodzącego nowego roku,
czyli innymi słowy pysznego szampana
i imprezy do białego rana!

Ostatnia edycja:
Anp chora jestem... 38.7 temp ;/ Noc fatalna... Teraz zaczęłam brać ibuprofen i częściej daje małej cycka. Co w dzień wogóle go nie jadła... Zaraz nałożę kapustę... MAm nadzieję, że przejdzie do poniedziałku... W takiej chwili tak cholernie mi brakuje mamy, któa zawsze pomoże :(

Szczęśliwego nowego! Ja pewnie do północy nie dotrwam :(

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni...Ogólnie wszytkiego NAJ w Nowym Roku!!!

nowy_rok.gif1.gif

Dziewczyny, na Nowy Rok zycze WAm wielu pieknych, dobrych chwil i pokoju w sercu! Prawdziwej radosci z Waszych maluchow. Zycze wszystkim pieknego pierwszego dnia 2012 roku!
:tak::-)

Hej Dziewczynki.. Ja ciągle chora. Wczoraj o 23 miałam temp 40 ;/ Noc fatalna... jeszcze mnie zęby zaczynają boleć i mam cały biały język i nie smak w buzi ;/ nie wiem co się dzieje bez kitu.. Kosmos jakiś.... ;/
Miśka mi się obudziła przed północą i z nami petardy oglądała i tylko było "łoooooooooooooooo" hehehe a strasznie tu naparzali w szoku jestem, że w miasteczku, które ma 17tys. mieszkańców więcej się dzieje jak w Tarnowie w którym jest 120tys. mieszkańców..
Od nie pamiętnych czasów córka obudziła się w nocy tylko 2 razy. Szok.

a Wy jak tam?

7axe7, a byłaś u lekarza? Może coś Ci przepisze to się lepiej poczujesz.

My siedzieliśmy w domku przy słodyczach, mąż przy winku, a ja przy jabłkowym ekologicznym i bezalkoholowym szampanie;-) Oglądaliśmy film z wesela mojej przyjaciółki, który odbył się w tym roku w sierpniu, miesiąc przed moim porodem, więc nie zjechaliśmy wtedy do Polski. Klimacik z filmu weselno-góralski jakoś się nam udzielił, zwłaszcza że mąż popijał winko dość dzielnie;-)

Janek długo nie mógł zasnąć, cały czas jakiś niespokojny. Chyba budziły go wybuchy i petardy. Usypialiśmy go aż 2 godziny, bo normalnie tak do 30 minut schodzi, albo i szybciej. Natomiast fajerwerki o północy go już nie obudziły.

Dzien dobry!
Ja rowniez zycze Wam wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku!,duzo zdrowkabo to najwazniejsze!!!

7axe7 ze Cie tez akurat teraz zlapalo chorobsko...kuruj sie!

My spedzilismy jednak sylwestra w domku,na poczatku byly plany na sylwka u rodzinki,no ale jakos wyszlo inaczej,,,malutki o 23 zasnal,jakos wczesniej tez nie chcial,no i przespal cala noc.Dzis za to odwiedzamy rodzinke z zyczeniami noworocznymi,.
No i jutro juz normalny dzien-wreszcie!!!

reklama
witam w tym nowym roku:tak:
my też w domku siedzieliśmy, Szymuś jak usnął o 18 to spał do 20 i tym samym prawie cały wieczór nam towarzyszył, padł dopiero przed północą i pospał do 8.
7axe7 zdrówka dla Ciebie, idz może do lekarza jutro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry