Anp, ja mam wiele talentow ;-):-)
pracuje nie w gastronomii, jestem uitzendbegeleider, czyli jak moja mama to mowi, KADROWA
czasem cos tam tez potlumacze.
a studia tez zupelnie inne skonczylam, jestem mgr turystyki i rekreacji na AWF, a drugi moj zawod to technik instrumentalista haha, fajnie brzmi. a po ludzkiemu, jestem pianistka, choc czasu nie mam na cwiczenie i juz daleko w tyle jestem w porownaniu do tego, co umialam.
a co do kuchni, po prostu lubie gotowac i piec, mniam. i lubie jesc, hihi, to najbardziej

pracuje nie w gastronomii, jestem uitzendbegeleider, czyli jak moja mama to mowi, KADROWA
czasem cos tam tez potlumacze.a studia tez zupelnie inne skonczylam, jestem mgr turystyki i rekreacji na AWF, a drugi moj zawod to technik instrumentalista haha, fajnie brzmi. a po ludzkiemu, jestem pianistka, choc czasu nie mam na cwiczenie i juz daleko w tyle jestem w porownaniu do tego, co umialam.
a co do kuchni, po prostu lubie gotowac i piec, mniam. i lubie jesc, hihi, to najbardziej

Ostatnia edycja:
:-)
oblozylismy dookola koldrami w razie jak by spadl wiec zobaczymy..... chce go juz powoli przyzwyczajac zeby pozniej nie wszystko na raz bylo no i zeby nie byl zazdrosny ze wszystko musi braciszkowi oddac
szkoda tylko ze zasnal nam juz na dole na kanapie bo chcialam zeby swiadomie poszedl do nowego lozka spac no ale jutro sprobujemy