• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Witam.
Ja rocznik 81.

Co do rybek to nie pomogę....moj brat kiedyś mial dużo ryb no ale ja chciałam chomika a mama nie chciala kupić już drugiego akwarium, miałam chyba około 10 lat. Więc jak brata nie było to ja do rybek nalałam "ludwika"-płynu do mycia naczyń:szok:, rybki wszystkie do góry brzuchem pływaly-jedna tylko przeżyła-samiec mieczyk.
Skończyło się tak że mama kupiła drugie akwarium a brat odnowił hodowlę rybek...do czasu aż kota przyniósł i jak on podrósł to się zastanawialiśmy najpierw co te rybki tak na dywanie leżą???Wyskakują z tego akwarium czy co???Później kot został przyłapany jak łapę wsadzał do akwarium i na nie polował...

anp powodzenia na rozmowie w sprawie pracy

reklama
Dzien dobry...

Anp trzymamy kciuki..:tak::tak::tak: daj znac jak poszlo...
Gosiu te roslinki padaja bo nie maja filtra i...po prostu nie wytrzymuja:-p ja tez kupowalam co miesiac...:tak:
Sencilla jak sie masz?:confused:
Fajnie ze nasze grono takie zroznicowane;-) bo przynajmniej rozne poglady i doswiadczenia mamy....

zmykam do pracy,pa............

Dzień dobry!!!
Ja już w domku,,rozmowa ok,teraz mi zostało czekać na tel.,ale menadżer powiedział że dla nich nie liczy się ervaring tylko motywacja.Więc jestem dobrej myśli,,,,fajnie by było.Oby zadzwonili.No i niedaleko mnie ta lokacja do sprzątania-biura.

Mój M jutro już do pracy idzie....starczy tego wolnego.
Ide na sniadanko bo rano nna szybko wszystko i tylko kawe wypiłam.
miłego dnia

Aniu007 ale załatwiłaś te rybki,ja też miałam pare historii z rybkami i akwarium,może kiedyś napisze.

dzien dobry!

Anp, oby Ci sie udalo z ta praca! daj znac, jaki rezultat bedzie.
dziewczyny, czy ktoras z WAs kupowala tutaj pisaki do pisania na tkaninach? takie, aby sie nie zmywaly po praniu.
Jesli tak, to chetnie sie dowiem, gdzie cos takiego kupie :tak:

Ostatnia edycja:
anp, to trzymam kciuki za pracę.

Ja wczoraj wolne miałam, bo mój nauczyciel angielskiego rozwalił sobie palec/rękę...nie wiem dokładnie i wylądował w szpitalu. Mam nadzieję, że wydobrzeje szybko.

a ja juz po pracy w domciu - Karina zaliczyla szkole do 12.30 i ...pora na lunch a w piekarniku juz pizza sie grzeje:tak: natomiast za mna chodza kopytka:sorry2: i chyba sobie zrobie na podwieczorek:-D

Dziewczyny czy ochrzciłyście już swoje maleństwa,pytam mamy z 2011,,,,czy tutaj czy w Pl??My myślimy żeby na wiosne w polskiej parafii,tam gdzie nauki przedmałżeńskie braliśmy.Czy może nie bedziecie chrzcić,bo tutaj nie każdy chrzci!!

reklama
Ja co prawda mam Victora z 2010 ale chrzest zrobilismy przy okazji SWIAT WIELKANOCNYCH:tak: w PL... u nas w Bredzie nie ma problemu z chrzcinami tez ale jedno przy drugim- cala rodzina sie zjechala i milo bylo!:-D

oto fotka;

Załączniki

• DSCF3889.jpg
    DSCF3889.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF3890.jpg
    DSCF3890.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 56

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć