Ayni, co do seriali to jest jeszcze jeden fajny The Little Couple, o parze karzełków, którzy starają się o dziecko, też dokument/serial.
Emisja niedziele 21:30 Net 5
Net5 - Programma Home - The Little Couple
The Little Couple - Wikipedia, the free encyclopedia
A w sprawie mieszkania w mieście kontra wieś.... To ja wybieram zdecydowanie miasto. Uwielbiam zwierzęta, kontakt z nimi, przyrodę...ale zawsze można tam dojechać;-) W mieście jest masa innych rozrywek, z których by mi było bardzo ciężko zrezygnować: kino, ciekawe restauracje, życie nocne, kluby, puby, koncerty... Zdecydowanie miasto
Jejku, ale zatęskniłam teraz za moim kochanym Krakowem i moją paczką znajomych:-(...szczególnie weekendowo-wieczorowym Krakowem

Emisja niedziele 21:30 Net 5
Net5 - Programma Home - The Little Couple
The Little Couple - Wikipedia, the free encyclopedia
A w sprawie mieszkania w mieście kontra wieś.... To ja wybieram zdecydowanie miasto. Uwielbiam zwierzęta, kontakt z nimi, przyrodę...ale zawsze można tam dojechać;-) W mieście jest masa innych rozrywek, z których by mi było bardzo ciężko zrezygnować: kino, ciekawe restauracje, życie nocne, kluby, puby, koncerty... Zdecydowanie miasto
Jejku, ale zatęskniłam teraz za moim kochanym Krakowem i moją paczką znajomych:-(...szczególnie weekendowo-wieczorowym Krakowem

Ale u nas parking za darmo to w lecie tez nie ma rewelacji
choc nie powiem bo wszedzie blisko... ale wkoncu po co jest prawko... gdyby tylko ode mnie zalezalo gdzie mieszkamy to na pewno bym zmienila mieszkanie, choc nie powinnam narzekac;-)